Csiga János Zoltán

Konyhai kisegítő

Mosogató

34 Éves

 

Sziasztok !

 

Először is pár szóban bemutatkoznék. Csiga Zoltánnak hívnak, úgymond bejártam már egész Európát, sokféle munkakörben szereztem tapasztalatot és ez mellett számos kultúrát, európai gondolkodást és országot ismertem meg. Most legutóbb 2 évet töltöttem Ausztriában főként vendéglátásban, mikor is tavaly az idei téli szezonra önmagam kerestem új lehetőséget. Mindig van úgy, hogy nem igazán jön össze valami, de ez miatt nem szabad feladni. Egy hónap próbaidő után nem találtam megfelelőnek a körülményeket és munkaadóim hozzáállását, ezért felmondtam.

 

Hazajöttem Magyarországra, majd ismét önálló keresésbe kezdtem az ilyenkor szokásos állásportálokon. Sajnos nem jártam sok sikerrel. Szezon közepén a vendéglátásban igencsak nehéz munkahelyet találni Ausztriában is. Mivel nem akartam várni a nyári szezon kezdéséig, valamint tapasztalataim alapján nem akartam lakást bérelni és kilincselni az új munkahelyért, ezért egy barátom útján segítségért folyamodtam. Ő Bella Zsolt, aki szintén Karrier Trainer segítségével jutott ki Svájcba.

 

Igen Karrier Trainer, közelebbről pedig Zoltán és Attila!! Egy kicsit mindig úgy voltam ezzel, van már annyi nyelvtudásom, illetve gyakorlatom a külföldi munkakeresésben, hogy nincs szükségem külső segítségre. Bevallom őszintén, így utólag nagyon nagy meglepetés ért. Az első kapcsolatfelvétel után precíz és magabiztos, valamint nem utolsó sorban rendkívül barátságos fogadtatásban részesültem. Miután átbeszéltük az egész folyamatot és megrendeltem az általam kiválasztott csomagot, eljött az első nap a közös munkában. Nagyszerűen összeállították a pályázati anyagom, megnyitották levelező felületem a saját honlapjukon és elindították pályázatom a siker felé. Igen, így fogalmaznám meg a közös együttműködésünk eredményét is. SIKER ! Elsősorban Ausztriában kerestem lehetőséget, de Attilával történő beszélgetésünk után Svájcra terelődött a hangsúly. Itt el kell mondjam, közben kiderült az is, hogy Attilával mi régóta ismerjük egymást.

 

És ez úton Attilának külön meg kell köszönöm a támogatást és az inspirációt, hogy elindultam a Svájci munkavállalás irányába. A közös sikertörténetünk a következő eredménnyel zárult. Egy hét leforgása alatt több, mint 700 e-mailt kaptam visszajelzésként. Ami a legmeghökkentőbb volt az első nap végére Április 1.-ei kezdéssel éves ajánlatom érkezett Svájcból, amely végül az 5. napon szerződéskötéssel zárult. Az extra a történetben pedig az, hogy 5 nap leforgása alatt nem ez volt az egyetlen ajánlat, így még volt lehetőségem választani közel 4-5 variációból. Nem vagyok az a fajta ember, aki túl sokat ül egy helyben, ezért a Svájci kezdésig még mindenképp dolgozni akartam. Mondhatni szerencsés vagyok, melyhez Zoltán és Attila is nagyban hozzájárult, mert az 5. nap végére sikerült még egy Ausztriai munkahelyet találni azonnali kezdéssel, így április 1-ig még egy jó hónapot ledolgozom Ausztriában is.

 

Most pedig miközben megírtam ezt a kis levelet, csomagolok és irány előre. Nem tudok mást mondani, mint hogy nagyon szépen köszönöm a Karrier Trainer-nek mindennemű segítségét, kitűnő munkáját és a hozzáállását!! Nektek pedig, akik hasonló helyzetben vagytok és egy megbízható segítséget kerestek a külföldi munkavállalással kapcsolatban, erőteljesen javaslom, forduljatok bizalommal hozzájuk. Nyugodt szívvel ajánlom Zoltánt és Attilát és velük az én sikerem zálogát is, a Karrier Trainert. Köszönöm és jelentkezem a nyár végén egy kis beszámolóval Svájcból.

 

Üdvözlettel: János Zoltán Csiga JJJ

Levelező felület

Képvágás Zoltán levelező felületéről, amin jól látszik hogy 731 válaszlevele érkezett !!!  Az alsó képen a svájci munkaadó megerősítő válasza látható.

 

f