Karrier Trainer Csomagválasztás, pályáztatás

CSOMAGVÁLASZTÁS

 

Egyre közelebb a CÉL, negyedik lépés a siker útján.
A külföldi munka elvégzéséhez szükséges alap nyelvtudásod birtokában Pályáztatási csomagot kell választanod. Pályáztatási csomagjaink Ausztriai, Dél-Tiroli, Németországi, Svájci hotelek, éttermek, kávézók GYORS elérését teszik lehetővé! Itt választhatod ki az országot, ahol dolgozni, esetleg élni szeretnél. Ha nincs kimondott célország, adatbázisunkat választhatod vegyesen is. Ebben az esetben Te határozod meg az adott országokba küldendő pályázati anyagod darabszámát is. Külön kérésként meghatározhatsz régió-tartományi sorrendet, amennyiben egyéb célból számodra fontos, hogy hová kerülj (pl. barátnőd vagy férjed már kint dolgozik valahol).

Pályáztatásod az alábbi Pályázati csomagok megrendelésével indíthatod:

 

 • MINI csomag: Dél-Tirol
 • MINI csomag: Svájc
 • MAXI Pályázati Csomag
 • PÁROS Pályázati Csomag

 

Pályáztatásod mellé az alábbi Szolgáltatási csomag áll rendelkezésedre:

 

 • Email kezelési szolgáltatás

 

Pályázati, Szolgáltatási, Ismertető csomagjaink regisztráció után a személyre szóló adminisztrációs felületeden rendelhetők meg a Megrendelés fül alatt!!
A fent nevezett csomagok bővebb leírását a „Hogyan lesz 24 nap alatt külföldi munkaajánlatod” elnevezésű leírás alatt találhatod meg!!
Sikeres csomagválasztás, rendelés után, melyet természetesen végig kísérünk, a Te segítségeddel összeállítjuk a bemutatkozó pályázati anyagod. A pályáztatás céljára közösen nyitunk egy Email fiókot, melyre a beérkező válasz Email-ek érkeznek. A beérkező ajánlatokra szintén ezen a fiókon keresztül tudsz válaszolni. A fiók sikeres megnyitása után bemutatjuk számodra az elkészített Pályázati anyagodat, majd annak általad történő elfogadása után elindítjuk a PÁLYÁZATOD!

Pályázati csomagjaink Alap vagy Prémium Garanciát tartalmaznak, melyek Pályázati csomagválasztástól függően 15 vagy 24 napon belül válaszleveleket vagy Min. 1 db. konkrét munkaajánlatot garantálnak számodra 100 %-os Pénz visszafizetési Garancia vállalása mellett!!

Az Alap vagy Prémium Garancia bővebb leírását a „Külföldi munkát szeretnél garanciával?” elnevezésű leírás alatt találhatod meg !!

 

A fent leírtakat összefoglalva az alábbiakat biztosítjuk Neked:

 

 • Sikeres álláskeresés rövid idő alatt, költséghatékonyan, bevált módszerrel, kényelmesen, garanciával, a saját szobádból, adatbázisunk segítségével, a te, kimondottan erre a célra létrehozott email címedről, az általad választott csomagnak megfelelően!
 • Akár 4 ország 10.000 hotelének, éttermének, kávézójának elérhetőségét biztosítjuk egy kattintással!!
 • Munkalehetőség a pályázat megkezdésétől számított 1 órán belül is lehetséges!!
 • A pályáztatásra kellően készülj fel, mert a pályáztatásodra nyitott email fiókodba esőcseppként hullanak a beérkező munkaadói válaszlevelek!!
 • Itt a külföldi munkaadók keresnek téged!
 • Pályázatod ideje alatt a választott pályázati csomagtól, aktuális szezontól függően általában 150-650 db válasz email érkezik email címedre, valamint várhatod a beérkező telefon hívásokat is!!
f