Rólunk

Sziasztok Kedves Érdeklődők!

 

Pár mondatban szeretném bemutatni Cégünket:

Kucsora Zoltánnak hívnak. 2010 óta tartózkodom itthon, 10 év vendéglátásban, pincér szakmában eltöltött külföldi munkavállalás után. Cégtársam (sógorom) Pető Attila, sok éves vállalkozói múlttal, szintén külföldi hotel-éttermi munkatapasztalattal.
Vállalkozásunk tulajdonosi összetétele biztosítja a Te sikeres külföldi munkakereséseddel, munkavállalásoddal kapcsolatos teljes körű felkészítésedet. Amennyiben a vendéglátás területén szakmailag képzetlen, vagy akár tapasztalatlan kezdő vagy, nem kell félned, mert folyamatos kapcsolattartásunk alatt átadjuk a külföldön megszerzett alkalmazotti munkatapasztalatot, így biztosan utazhatsz álmaid munkahelyére. Mögötted állunk munkakeresés előtt és munkakezdés után, a Mi segítségünkre bármikor számíthatsz!

 

Miért is alakultunk?

 

Az elmúlt évek alatt nagyon sokan kerestek meg a baráti, ismerősi körökből, hogy tudnék-e külföldi munkakeresés, munkavállalás ügyében segíteni. Problémájuk sajnos nem egyedi, ma már TÁRSADALMI PROBLÉMA!
A kiszámíthatatlanság, az alacsony munkabérek, a megnövekedett munkanélküliség, az egyre magasabb havi kiadások, a hitel problémák, a mindenki számára „nyitott” EURÓPA egyre több embert ösztönöz külföldi munkavállalásra. Helyzetük azonban ma már egyre nehezebb a túlkínálat, a nyelv nem megfelelő ismerete, szakmai hiányosságok miatt. Az elképzelt munkahely megszerzése nem egyszerű, de megtartása még nehezebb.
Cégünk a megbízható, gyors, sikeres, költség hatékony álláskeresésben keletkezett piaci hiányosságot próbálja meg betölteni a vendéglátás területén. A mai kor technikai adottságai révén (online) meghallgatjuk elképzeléseidet, felmérjük képességeidet, iskolai végzettségedet, nyelvtudásodat. A felmérés után meghatározzuk a közös teendőket. Megoldást kínálunk a szakmailag képzetleneknek, a nyelvtudással nem rendelkezőknek, közösen megtaláljuk számodra a megoldást a sikeres külföldi munka ajánlat leggyorsabb eléréséhez. Folyamatosan bővülő adatbázisunkkal kényelmesebbé, hatékonyabbá, költségkímélőbbé tesszük az álláskeresést, pályáztatási rendszerünk segítségével Ausztriai, Dél-Tiroli, Németországi, Svájci hotelek, éttermek, kávézók elérhetőségét tesszük lehetővé!
Szolgáltatásunkat pénzvisszafizetési garanciával végezzük!
Reméljük, hogy bemutatkozó levelünk felkeltette érdeklődésedet.
Amennyiben igen, kérem regisztrálj ingyenesen és lépj kapcsolatba Velünk!

 

Amit nyújtunk:

 

– Külföldi munkalehetőség garanciával
– Ausztriai, dél-tiroli, németországi, svájci hotel, éttermi munkák

 

Üdvözlettel
Karrier Trainer – A Sikeres Külföldi Munkavállalás Kulcsa

 

Cégadatok:

 

Cégnév: KARRIER TRAINER s.r.o

Székhely: 94613, Okolicná na Ostrove 112

Cégjegyzék szám: 47023953

Adószám: 2023700019

EU Adószám: SK2023700019

Kucsora Zoltán

Tulajdonos, ügyvezető

Pető Attila

Tulajdonos, ügyvezető

f