HOGYAN LESZ 24 NAPON BELÜL KÜLFÖLDI MUNKAAJÁNLATOD?

Külföldi munkaajánlat 24 napon belül

Amennyiben rendelkezel a sikeres külföldi munkavállaláshoz szükséges minimális, alap nyelvtudással, elhatározásod komoly, számodra Pályázati csomagjaink biztosítják a SIKERT! Adatbázisunk, programunk rugalmas választási lehetőséget biztosít Neked. Kiválaszthatod a célországot, ha nincs konkrét elképzelésed úgy vegyesen is választhatsz adatbázisunkból. Ebben az esetben Te határozod meg az adott országba küldendő pályázati anyagod darabszámát. Külön kérésként meghatározhatsz régió-tartományi sorrendet, amennyiben egyéb célból számodra fontos, hogy hová kerülj (Pl. barátnőd vagy férjed már kint dolgozik valahol).
A pályáztatás keretében akár 10.000 ausztriai, dél-tiroli, németországi, svájci hotel, étterem, kávézó elérhetőségét biztosítjuk Számodra. A segítségünkkel kiválasztott Pályázati csomag megrendelése után, együtt összeállítjuk pályázati anyagodat a mai elvárásoknak megfelelően, mely tartalmaz egy személyre szabott egyéni motivációs levelet is. Ezt mindenkinek külön, egyénileg készítjük el. A bemutatkozó anyag összeállítása fontos eleme a pályáztatásnak, nem elég egy sebtében összeállított Önéletrajz elküldése, hiszen a külföldi munkaadók ez alapján emelnek ki Téged a többi pályázó közül.
A pályázati anyag kialakításával egyidejűleg létrehozunk egy, kizárólag a pályáztatás céljára szolgáló Email fiókot.A pályáztatás ezen a fiókon keresztül zajlik, a bejövő válaszlevelek is ide érkeznek. Az új Email fiók létrehozása után bemutatjuk számodra a közösen összeállított pályázati anyagot, melyet együttes áttekintés után hagyhatsz jóvá. Bemutatkozó anyagod elfogadása után Te indítod pályázatodat a PÁLYÁZAT INDÍTÁSA gomb megnyomásával. Megkezdődik a visszaszámlálás, számolhatjuk a napokat. Indítás után nem kell mást tenned, minthogy szobádban, kényelmes körülmények között várd az Email címedre beérkező leveleket és kezeld a telefonodra érkező hívásokat.

A pályázat időtartamán belül csomagválasztástól, aktuális szezontól függően 100-650 db válaszlevélre számíthatsz. Telefonhívás nyelvtudásod felmérése céljából, vagy azonnali munkakezdés esetén érkezik. Pályázatod ideje alatt kapcsolattartásunk folyamatos, munkaajánlataidat természetesen átbeszéljük, közösen kielemezzük, tanácsokkal látunk el.
Végig melletted vagyunk, ahogy eddig is tettük, munkánkat közösen koronázzuk meg!
Nem érsz rá? Dolgozol, netán egyéb ügyeket intézel?

„Email kezelési szolgáltatás”elnevezésű csomagunk megrendelésével nálunk ez sem jelenthet problémát.
Átvállaljuk Tőled a beérkező válaszlevelek áttekintését, egyeztetés utáni válaszadását.
Neked csak a végleges döntést kell meghozni, a pályáztatást Mi bonyolítjuk le helyetted!
A pályázat befejezésével a Mi munkánk nem szűnik meg, felkészítünk szinte mindenre, ami rád vár.
Bármely „Pályázati csomag” megrendelése esetén letölthetővé válik „Ismertető anyag külföldi munkavállalók részére” elnevezésű csomagunk is, mely bemutatja az országot, régiót, ahol dolgozni, élni fogsz.

Nagy segítséget nyújt számodra az ügyek intézésében, hivatali tudnivalókban.
Kiutazásod után ne érezd magad egyedül. Mögötted állunk kint léted alatt, segítünk, ha kérdésed, bármilyen problémád lenne.
Visszavárunk szezonális munkád befejezése után, munkahely változtatás esetén.
Nyugodtan keress bennünket, várjuk jelentkezésedet!!

Fontos: Pályázati csomag megrendelése előtt kérjük az Ügyfélszolgálatunkkal történő előzetes egyeztetést!!

Pályázati Csomagok bővebb leírása

AKTUÁLIS SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG BŐVEBB LEÍRÁSA