Külföldi munkák garanciával?

garancia
  • Szeretnél külföldön dolgozni, munkát keresni, de nagyon rosszak a tapasztalataid?
  • Sok helyre jelentkeztél már, de még csak vissza sem hívtak?
  • Rengeteg önéletrajzot küldtél el, de válaszra sem méltattak?
  • Sokan hitegettek, de soha nem segítettek?
  • A legrosszabb esetben pénzt is fizettél már, de nem kaptál érte semmit?

 

A Te számodra, választott Pályáztatási csomagtól függően, külföldi munkaadói válaszokat, minimum 1 konkrét munkaajánlatot garantálunk 100%-os Pénz visszafizetési Garanciával!
Nálunk a munkaajánlat jó esetben már az első napon, de maximum 24 napon belül talál meg Téged, GARANCIA vállalása mellett!
Nálunk megérzed a SIKER ízét!
Velünk BIZTONSÁGBAN érezheted Magad!
Te döntöd el melyik Pályázati csomag a számodra megfelelő.
Nálunk találsz ALAP GARANCIÁT és PRÉMIUM GARANCIÁT tartalmazó csomagot is! Alap garanciás pályázati csomagodat, ha később úgy gondolod, különbözeti díj befizetése mellett felminősítheted Prémium garanciás pályázati csomaggá!
Láthatod, nálunk semmi sem lehetetlen!
Válaszd pályázati csomagjainkat, dönts mellettünk, velünk kockázatmentesen juthatsz külföldi munkaajánlathoz!

 

Pályázati csomagjaink garanciális feltételeit az alábbiakban olvashatod:

MINI Pályázati Csomag: Alap Garancia

Alap Garancia

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha a számodra nyitott email fiókba egyetlen válaszlevél sem érkezik a Pályázat megkezdésétől számított 15 napon belül.
A pályázat befejezésétől számított 1 naptári héten belül a Pénz visszafizetési Garancia igényed benyújtásán kívül kérheted MINI csomagod MAXI csomaggá történő felminősítését is Maxi Pályáztatási csomag megrendelésével, annak garanciális feltételeivel a MINDENKORI MINI-MAXI csomagár + 10.000FT vagy 35 EURO különbözetének bankszámlánkra történő befizetésével, mely nem tartalmazza a +10.000 FT vagy 35 EURO visszatérítésének lehetőségét!

Amennyiben a pályáztatás megkezdése előtti nyelvi felmérőn nem megfelelő tudásszinttel rendelkezel, úgy számodra  a felminősítést csak Alap Garancia vállalása mellett tudjuk biztosítani!

A pénz visszafizetési garancia igényedet kizárólag írásban, postai úton nyújthatod be a pályáztatás befejezésétől számított 1 naptári héten belül.
A pénzvisszatérítés az ügy kivizsgálása után, amennyiben jogos 30 munkanapon belül történik.
A Cégünk által szolgáltatott információkért és a helyesírási hibákból adódó félreértésekért nem vállalunk felelősséget.

MAXI PÁLYÁZATI CSOMAG: PRÉMIUM GARANCIA

Prémium Garancia

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha megfelelő referenciával rendelkezel és egyetlen egy konkrét állásajánlatot sem kapsz a pályáztatás megkezdésétől számított 24 napon belül.
Konkrét állásajánlatnak minősül: pozitív E-Mail válasz, telefonos interjú, személyes bemutatkozóra, próbamunkára való meghívás.

A pénz visszafizetési garancia igényedet kizárólag írásban, postai úton nyújthatod be a pályáztatás befejezésétől számított 1 naptári héten belül.
A pénzvisszatérítés az ügy kivizsgálása után, amennyiben jogos 30 munkanapon belül történik.
A Cégünk által szolgáltatott információkért és a helyesírási hibákból adódó félreértésekért  nem vállalunk felelősséget.

PÁROS PÁLYÁZATI CSOMAG : PRÉMIUM GARANCIA

Prémium Garancia

100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha megfelelő referenciával rendelkeztek és ha a Megrendelő pár egyik tagja sem kap legalább egy egyéni konkrét állásajánlatot a Pályázat megkezdésétől számított 24 napon belül. Konkrét állásajánlatnak minősül: pozitív E-Mail válasz, telefonos interjú, személyes bemutatkozóra, próbamunkára való meghívás.
Amennyiben a pályáztatás ideje alatt egy konkrét ÖNÁLLÓ-EGYEDÜLI állásajánlat érkezik, úgy Adatbázis Szolgáltató, azaz Cégünk a Páros csomag befizetett megrendelési összegének 50%-ának megtartására jogosult, függetlenül attól, hogy azt a Pár bármely Tagja elfogadja–e vagy nem!
A Pályáztatás fennmaradó ideje alatt érkező további konkrét ÖNÁLLÓ-EGYEDÜLI állásajánlatok esetén a pár második tagja szabadon eldöntheti, hogy a konkrét munkaajánlat lehetőségével szeretne-e élni.
Amennyiben igen, úgy Adatbázis szolgáltató, azaz Cégünk jogosult a befizetett csomag árának fennmaradó részének megtartására is.
A konkrét munkaajánlat válasz Email-ben történő írásos lemondása esetén a befizetett összeg 50% -a visszajár.

A pénz visszafizetési garancia igényedet-igényeteket kizárólag írásban, postai úton nyújthatjátok be a pályáztatás befejezésétől számított 1 naptári héten belül.
A pénzvisszatérítés az ügy kivizsgálása után, amennyiben jogos 30 munkanapon belül történik.
A Cégünk által szolgáltatott információkért és a helyesírási hibákból adódó félreértésekért nem vállalunk felelősséget.

* Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a mindenre kiterjedő szerződéses és garanciális feltételeket megrendeléskor a megrendelői szerződés tartalmazza!