KÜLFÖLDÖN DOLGOZNÁL, DE NEM BESZÉLED A NYELVET?

Külföldi munka

Külföldön szeretnél dolgozni, de nem beszéled a nyelvet?
Ha mindez igaz, akkor a szerencsére bíztad Magad!
Régen, sok-sok évvel ezelőtt még nagy esélyed lett volna rá, de ma már csak álom kategóriába tartozik. Az itthoni és a külföldi gazdasági helyzet emberek ezreit készteti arra, hogy a fejlettebb „Nyugati” országokban keressenek Maguknak munkát. Több-kevesebb tudással, de ma már nagyon sokan beszélnek idegen nyelvet.
A külföldi munkaadók természetesen azokat az embereket helyezik előtérbe, akikkel kommunikálni tudnak.
Te mit tennél az Ő helyükben?
Felvennél olyan embert, aki nem érti meg, hogy mit kell csinálni?
Nem érti meg, hogy mikor jöjjön dolgozni?
Szerintünk Te sem!
Nézz szembe a valósággal, sikeres csak így lehetsz.
A sikeres, biztos munka követelménye az alap nyelvtudás, melynek hiányában csak kellemetlen tapasztalataid lesznek.

Mi a képessége felmérése keretén belül leteszteljük nyelvtudásod aktuális szintjét. Közösen megbeszéljük van-e tennivalód, tanulnivalód. Amennyiben nyelvi tudásod az általad elképzelt munkakörnek megfelelő, már tovább is léphetünk.

Amennyiben hiányosságok merülnek fel, a következő lehetőségek közül választhatsz:

  • Megrendelheted valamely pályázati csomagunkat, amihez ingyen biztosítjuk számodra a speciálisan, kimondottan vendéglátáshoz összeállított „Idegen nyelvű oktatási anyag otthontanulásra vendéglátósoknak”  megnevezésű anyagot. Önállóan, vagy nyelvtanár segítségével fejlesztheted nyelvtudásodat.  A szakmailag összeállított nyelvi anyagunk szakács, szakácssegéd, konyhai kisegítő, mosogató, szobalány-fiú, házmester, pincér, pincérsegéd állásra pályázók részére készült!!Ez az anyag felkészít arra az alap nyelvtudásra ami a külföldi hotel, éttermi munkák feladatainak ellátásához minimálisan szükséges. Megszerzett nyelvtudásod már a Pályáztatásod lebonyolításában is segíteni fog, sőt egy telefonos interjút is kezelni tudsz. Nem tanulsz meg társalgási szinten beszélni, de mindent megértesz amit a munkáddal kapcsolatban kérnek Tőled. Ha úgy érzed, hogy elérted a megfelelő szintet, nyelvtudásodat ismételten felmérjük. Amennyiben elérted az elvárásoknak megfelelő szintet, indíthatjuk pályázatodat.
  • Ha úgy gondolod, hogy belevágsz nyelvtudás nélkül és bevállalod ennek rizikóját, akkor természetesen tiszteletben tartjuk döntésedet. MAXI és PÁROS csomagjaink választása esetén Alap Garanciás feltételek mellett tudunk pályázatot indítani. Mi azonban ezt nem ajánljuk, mert nem szeretnénk, hogy 1-2 napon, vagy akár egy héten belül a nyelvtudás hiánya miatt hazaküldjenek, feleslegesen utazz oda-vissza több száz km-t és elkeseredettségedben egy esetleges kudarc miatt minket hibáztass.