Bella Zsolt

Segédszakács

2016 December

 

Sziasztok!

 

Én már egyszer igénybe vettem a Karrier Trainer profi csapatának segítségét, és közel 3 évet dolgoztam Svájcban, egy hotel bella-zsolt-segedszakacséttermében.  Mivel akkor is nagyon elégedett voltam Zoltán és Attila munkájával, nem volt kérdés, hogy most is őket fogom választani!

Amikor felkerestem őket, átbeszéltük, hogy mit is szeretnék.  Én Svájcba akartam visszamenni, de csak a német nyelvterületre és csak észak-, vagy közép Svájcba és elsősorban éves állást keresek.

Ők őszintén elmondták, hogy nem lesz egyszerű! November végén éves állást találni elég nehéz.

Átküldtem a papírjaimat, és pár nap alatt elkészítették a profi önéletrajzomat és a motivációs levelemet. Pár nap múlva el is kezdtük a pályáztatásomat.
Az első nap reggelétől már özönlöttek a válaszlevelek és már a második napon megjött a megfelelő ajánlat, amire vártam! Segédszakács, éves állás, közép-Svájcban egy étteremben!  Többször beszéltem telefonon az új főnökkel és több e-mailt is váltottunk, majd átküldte a munkaszerződésemet is, amit aláírva visszaküldtem.

December 6-án érkezem az új munkahelyemre és 7-én kezdem a munkát. Szállást ott biztosítanak számomra. Az új főnök nagyon szimpatikus, remélem tetszeni fog az új munkahely.

Ezúton szeretném megköszönni a Karrier Trainer profi csapatának a munkáját és biztatni mindenkit aki még gondolkodik, hogy őket válassza.

 

Mindent köszönök!

Üdv: Bella Zsolt

 

Részlet Zsolt levelezéséből ...

 

bella-zsolt-segedszakacs-levelezes