Dallos Dóra
Szobalány
2015 Október

Kedves Álláskeresők!

 

Nagyon jó ismerősöm ajánlotta nekem a Karrier Trainer csapatát, mivel Dallos Dóra Szobalányszerettem volna mielőbb kijutni külföldre dolgozni.
Felvettem a kapcsolatot Attilával és Zoltánnal. Az első beszélgetésünk után nagyon pozitív benyomásom volt az urakról és elhatároztam, hogy belevágok a munkakeresésbe a segítségükkel.
A nyelvi szintfelmérő után, rögtön elindították a pályázatomat. Első nap rengeteg e-mailt és telefonhívást kaptam, amik közt volt több konkrét munkaajánlat is. Attiláékkal folyamatos online kapcsolatba voltam, és készségesen segítettek a munkával felmerülő kérdések megválaszolásában, munkaajánlatok átbeszélésében, és őszintén megosztották velem a véleményüket. Nem erőltettek rám semmit, sőt javasolták, hogy nyugodtan mindent gondoljak át, esetleg a családommal beszéljük át azokat a dolgokat, amikben kételkedek.
Nagyon hálás vagyok nekik, hogy sikerült találnom Ausztriában egy szobalányi munkát! Rengeteget segített Attila és Zoltán, amiért nem tudok elégszer köszönetet mondani nekik!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket, mert őszinték, tapasztaltak és segítőkészek!
Szeretettel kívánok további sikereket a cégnek és minden munkavállalónak!

 

Köszönettel: Dóri

Részlet Dóra levelezéséből ...

Dallos Dóra Szobalány levelezése

f