Haltrich Andrea
Felszolgáló
Fóti Gábor
Felszolgáló
2017 Szeptember

 

Sziasztok!
 
Haltrich Andrea_Foti Gabor_Felszolgalo

Ezúton szeretnék megköszönni Attilának és Zolinak, hogy immáron 4. alkalommal segítettek munkát találni. Első alkalommal Ausztriában, ezután Németországban, legutóbb pedig Svájcban segítették a munkakeresést, minden alkalommal sikeresen. Ezúttal nem volt egyszerű a feladat, mert 3év szezontapasztalat után a párommal éves állásra vágytunk, méghozzá szerettünk volna mindketten pincérként elhelyezkedni. Ezen kívül fontos volt a szállás és ellátás kérdése is!
A pályázás szeptember 1.-én indult, nagyon sok ajánlatunk érkezett, ezek közül több éves lehetőség is! Több személyes bemutatkozón és próbamunkán részt vettünk, mire sikerült kiválasztanunk a nekünk legmegfelelőbb ajánlatot. Szeptember 28.-án érkezett meg a szerződésünk és október 19.-én kezdünk az új munkahelyünkön, ahol majd teljes ellátást is kapunk. A pályázás alatt rengeteg segítséget, tanácsot és hasznos információt kaptunk, akár az előző alkalmaknál, nélkülük nem sikerült volna a munkakeresés!
Nagyon szépen köszönjük nekik és bátran ajánljuk a Karrier Trainer csapatát minden munkakeresőnek, aki külföldön szeretne munkát vállalni!
 
Üdv. :Andi és Gábor

 

Részlet Andrea és Gábor levelezéséből ...

 

Haltrich Andrea_Foti_Gabor_Levelezes_2017_szeptember
 

f