Hegedűs Tamás

Mindenes

31 Éves

 

Sziasztok!

 

Először is szeretnék bemutatkozni. Hegedüs Tamásnak hívnak. Korábban már dolgoztam külföldön, Németországban vendéglátásban. Először egy kedves jó barátomtól hallottam a Karrier Trénerről, így fel is kerestem őket, majd egy részletes tájékoztatás után el is döntöttem, hogy szeretnék velük együttműködni munkakeresés céljából. A részletes, alapos átbeszélés után útnak is indult a pályázati anyagom Svájcba, Dél-Tirolba, illetve Ausztriába novemberben.

 

Az első napon sajnos semmi konkrét válasz nem érkezett, így egy kicsit megtorpant a lelkesedésem, de az azt következő napokban már több ajánlatot kaptam. Számítottam arra, hogy hirtelen oly sok lehetőség nem akad, mert nagyon ki voltam futva az időből, és mert már sok álláshely betöltődik erre az időszakra. A beérkezett ajánlatok közül gyakorlatilag csak azt kellett eldöntenem melyik szimpatikus nekem, és hova mennék szívesen.Zoltán és Attila végig nyomon követte a levelezéseimet a Munkaadókkal, segítettek megválaszolni az email-eket, illetve mindenre felhívták figyelmemet a feltételekkel kapcsolatban. Szinte bármelyik napszakban készséggel álltak a rendelkezésemre.

 

Kis idő múltán választottam Ausztriában egy munkalehetőséget, pontosan Grossarlban egy kis faluban, ami egy sí falu volt, kedves barátias területen. A Hotelban allrounder voltam, pontosabban konyhai kisegítő, mosogató, pincérsegéd. Őszintén megvallva a munkaköreimmel meg voltam elégedve, de sajnos a szállásom nem volt megfelelő és nem éreztem jól magam. Tudni illik nem minden úgy alakul az ember életében, ahogy eltervezi. Úgy döntöttem, hogy hazautazom és mivel lehetőségem van rá, pályázatom újraindításával másik munkalehetőséget keresek. Nem vagyok csalódott, és várnak az új lehetőségek. A Karrier Trainer Csapatáról mindenkitől csak jókat hallok, Én is ezt tapasztaltam, bízom közös, sikeres pályázati anyagainkban és újra szerencsét próbálok.

 

Szívesen ajánlom minden külföldre vágyó honfitársaimnak a Karrier Trainer igen megbízható rugalmas, segítőkész, korrekt csapatát.
Kívánok mindenkinek sok szerencsét és sikerekben gazdag munkavállalást.

Tisztelettel Hegedüs Tamás

 

 

Levelező felület

 Részlet Tamás levelezéséből!