Ibis Dursun

Konyhai kisegítő

2017 Január

 

Tisztelt Karrier Trainer !
 

Ibis_Dursun_Konyhai_kisegito

Üzenetemben meg szeretném köszönni azt, hogy ilyen kitartók voltak és segítettek nekem munkát találni. Ha a pályázatom indításától nézzük, akkor 7 óra alatt lett munkám!
Persze ez a rövid idő nem mindig garantált, ezt el is mondták az elején, alaposan felvilágosítottak, hogy hogyan is működik ez az egész. Minden nagyon gördülékenyen ment, pontosan úgy, ahogyan a lépések le voltak írva. Kellemeset csalódtam. A legelején, mi tagadás, voltak kétségeim hogy ez nemfog összejönni. Az egyik ismerősöm ajánlotta a Karrier Trainer csapatát, hogy próbáljam meg! Regisztráltam is, majd felvettem a kapcsolatot a céggel. Az első Skpye-olás után nagyon jó benyomást keltettek, kedvesek voltak és tapasztaltak. Megbeszéltük a munkával kapcsolatos tapasztalataimat, felmérték a tudásom, ezek után megbeszéltük, hogy hova szeretném kiküldeni először a pályázatomat. Kaptam hasznos tanácsokat, amikre a későbbiekben szükségem is volt. Felhívták a figyelmemet mindenre, például a telefonos beszélgetésekre, miket kérdezzek meg és azután írjam le egy cetlire, hogy kivel is beszéltem és kinek mit mondtam. Ez azért volt hasznos információ, mert sokan hívtak, amire nem számítottam. Segítettek a megkapott levelekben, ha valamit nem értettem megkérdeztem és elmondták. Mindenre kaptam választ!
Nagyon jó kis csapat ez Karrier Trainer, csak ajánlani tudom, mindenkinek, ha időt és pénzt szeretne spórolni a külföldi munkakeresésben.

 

Köszönöm szépen, hogy ilyen türelmesek voltak velem szemben, én magam tudom, hogy nem vagyok egyszerű eset.

 

Üdvözlettel,

 

Ibis Dursun

 

Részlet Dursun levelezéséből ...

 

Ibis_Dursun_konyhaseged_levelezes