Rózsa Enikő

Varga Ádám

Báros-Felszolgáló Svájc

 

Kedves külföldre vágyók!Rozsa_Eniko_Varga_Adam Felszolgalo munka svajc

 

Minden, ami egy igazán jó csapatra jellemző, az a Karrier Trainer csapatára igaz volt. Én és a párom együtt szerettünk volna Svájcban dolgozni. Megpróbáltam önállóan pályázni mindkettőnk nevében a munkahelyekre, de még csak választ sem kaptam. Ekkor döntöttünk úgy, hogy igénybe vesszük a segítségüket. Az interneten találtunk rájuk és leadtuk a jelentkezésünket. Másnap már érkezett is a válasz. Az önéletrajzunk és a referenciáink alapján olyan pályázatot állítottak össze, hogy a kiküldés után már 2 nappal csörgött is a telefonom.

Folyamatosan odafigyeltek ránk, és mindenre felhívták a figyelmünket a munkával kapcsolatban, véletlenül se legyünk átverve. Svájc ugyanis teljesen „új” ország volt az életünkben. Egyedül munkát találni nehéznek tűnik, de párban még nehezebb, mert figyelembe kell venned két ember adottságát, tulajdonságát és igényét is. Nekik velünk sikerült megcsinálni. Elmentünk pár helyre interjúra is, olyan helyekre, amik számunkra a telefonos beszélgetéseink során szimpatikusak voltak. Volt, ahol már az atmoszféra fagyos volt mikor megérkeztünk, de volt, ami jó nagy pontot tett a munkakeresésünk végére. Emlékszem mikor Attila az adatok felvevésénél figyelmeztetett minket, csak olyat vállaljatok el, amitől jól érzitek magatokat, mert savanyúan dolgozni hónapokat nem éri meg és teljesen elmegy a kedvetek a külföldi munkavállalástól.

Az interjúk után rájöttünk igaza volt és van és nemcsak ebben a tanácsában. Az utolsó hely, ahol egy próbanapot is eltöltöttünk. Olyan sok jóval töltött fel minket, hogy nem volt kérdés a döntésünk. Mindkettőnk számára tökéletes volt.

 

Szóval kedves Karrier Trainer Csapata, köszönjük, hogy két ember kívánságát egyszerre tudtátok teljesíteni az időtöket nem sajnálva! Szép munka! Bátran ajánlom mindenkinek!

 

Rózsa Enikő és Varga Ádám

 

Enikő és Ádám ajánlatai...

Rozsa_Eniko_Varga_Adam_Levelezes2

 

https://www.kulfoldihotelmunka.hu/munkakorok/

https://www.kulfoldihotelmunka.hu/munkavegzes-helye/svajc/

https://hu.jooble.org/