Szathmári Attila

Éjszakai Portás

2016 November

 

Tisztelt Álláskereső!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam Neked:szathmari_attila_portas

 

Szathmári Attila vagyok és idén múltam 40 éves. Azért szólok Hozzád, mert amennyiben tényleg eltökélt vagy azügyben, hogy külföldön dolgozzál, akkor azt hiszem tudok segíteni Neked.

 

Egy olyan többéves tapasztalattal rendelkező céget ajánlok figyelmedbe, akik segítségével 100%, hogy 3 és fél hét alatt valós!! munkát fogsz találni.

Ők a Karrier Trainer. www.kulfoldihotelmunka.hu

 

De hogy miben rejlik annak titka, hogy külföldön biztos álláshoz jutsz?

 

A cég által végzett pályáztatás által. Vegyük az én konkrét példámat:

 

10 000!!  hotelnek küldték el a jelentkezésemet 24 nap leforgása alatt, 200 Euróért, amiből visszakaphatsz 35 Eurót, amennyiben írsz egy referenciát a Karrier Trainer-ről.

 

Én Svájcba kértem az összes lehetségest (6 350 hotel) és a maradék 3 650 (valójában 3 800) db. pedig Ausztria tiroli részére ment ki. Itt jegyezném meg, hogy Svájcba, Ausztriába, Németországba és Dél-Tirolba kérhetsz pályáztatás, Te határozhatod meg, hogy kéred-e mind a 4 helyre vagy csak 1, 2, vagy 3 helyre.

 

A 24 nap alatt több mint 800 választ kaptam, amiből persze a legtöbb nemleges volt, de kaptam kb. 20 munkaajánlatot is, amik közül sikerült kiválasztanom a számomra legmegfelelőbbet. November 30-án utazok ki Svájcba, ahol egy ötcsillagos szállodában fogok dolgozni éjszakai portás pozícióban.

 

Összegezve: 

 

A nagy számok törvényei miatt kizártnak tartom, hogy ne jöjjön legalább 1 munkaajánlat a 24 nap alatt – persze ezekkel az e-mailek -el dolgozni kell -, de ha mégsem jönne valami oknál fogva ajánlat, akkor prémium garancia esetén a cég visszafizeti Számodra a 200 eurót.

 

Kedves Álláskereső, én mindenképp csak ajánlani tudom Neked a Karrier Trainer csapatát.

 

Maradok tisztelettel:

 

Szathmári Attila

 

Részlet Attila levelezéséből ...

 

szathmari-attila-levelezes