Szekér Beáta
Szobalány
2015 Október

Kedves álláskeresők!
 

Szekér Beáta Szobalány

Már másodszor veszem igénybe a Karrier Trainer szolgáltatásait munkakeresés céljából. Felvettem a kapcsolatot Attilával és Zoltánnal, akik készségesen segítségüket ajánlották megint. Miután elindult a pályázatom, már az első nap rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Átnézvén ezeket kiválasztottam egy számomra szimpatikus ajánlatot, de mivel nem rendelkezem nagy tapasztalattal, mindent részletesen átbeszéltünk Zoltánnal és Attilával. Ezután elfogadtam az ajánlatot és nem sokára indulok is erre a munkahelyre. Remélhetőleg sikerül, de ha mégsem, akkor sem esek kétségbe, mert tudom, hogy továbbra is számíthatok a Karrier Trainer csapatára.
Ajánlom minden ismerősömnek, barátomnak és nem barátomnak, hogy vegyék fel a kapcsolatot nyugodt szívvel velük, mert nagyon tisztességes, őszinte embereknek ismertem meg őket.

Ismét jelentkezem, kiutaztam a munkahelyre a megbeszéltek szerint. Sajnos, a körülmények nem voltak megfelelőek. ( Nagyon nem ) Ezért haza jöttem. Elkeseredve hívtam Attilát és Zoltánt, akik biztattak és újra indították a pályázatomat egy megfelelõ munkahely reményében. Ismét sok e-mail érkezett, amiből egyet kiválasztottam és miután Zoltán és Attilával átbeszéltük, elfogadtam. Novemberben indulok, remélhetőleg minden rendben lesz.

 

Ha kiértem, újra jelentkezem.
 
Tisztelettel Szekér Beáta.

 

De addig is mindenkinek ajánlani tudom a Karrier Trainer csapatát.

 

Részlet Beáta levelezéséből ...

 

Szekér Beáta szobalány levelezés 2015 oktober

f