Zánthó Róbert

Masszőr

2017 Március

 

Sziasztok jövendőbeli pályázók!
 

Az én történetem röviden: 2017.02.14-én indult meg a pályáztatásom (meglehetősen a Zántó Róbert Masszortéli szezon végén) ennek ellenére 2017. 02.21-én már fixálódott a munkahelyem, illetőleg a kezdés időpontja, s ezt a kis irományt már Kirchbergből írom nektek (2017.03.04).
Kicsit hosszabban: A Karrier Trainer csapatára, internetes kutakodásom során bukkantam. Masszőrként szerettem volna elhelyezkedni Ausztria illetőleg Németország területén, s végül ebben kértem Attila és Zoli segítségét. Pályázati csomagom február 14-én indult útjára, mint masszőr és felszolgáló segéd, s így is kaptam munkát egy 4¬*S szállodában. 100 fölötti e-mail mennyiséggel zártam (a szezon végén), emellett pedig jó néhány hívással. Ezek között volt több munkaajánlat, automatikus, illetve elutasító e-mail is, s telefonon is jött más pozícióra megkeresés. De jelentem sikerült, kint vagyok és dolgozok.
Ezúton szeretném megköszönni még egyszer a segítségeteket mind a pályáztatás, mind a közben felmerülő kérdések megválaszolása kapcsán!
A jövendőbeli pályázóknak pedig sok sikert, és jó munkakezdést kívánok!

 
Köszönettel
Zánthó Róbert

 

 

 

Részlet Róbert levelezéséből ...

Zántó Róbert Masszőr levelezés