ZÁVECZ KLÁRA

FELSZOLGÁLÓ

47 ÉVES

 

 

Kedves külföldi munkát keresők !

 

 

Engedjétek meg hogy bemutatkozzam, Závecz Klára vagyok, felszolgáló. Dolgoztam már külföldön, ezidáig valahogy mindig sikerült önállóan, vagy valakinek a közreműködésével külföldön munkát találnom.
Egy ideje valahogy mégis kicsúszott minden a kezemből. Egy kedves ismerősöm ajánlotta a Karriertrainer céget, mivel Ő is a cég által talált egy nagyon jó külföldi munkára.

 

Így én is felvettem velük a kapcsolatot. Dél-Tirol-ban szerettem volna dolgozni, ezért a Dél-Tiroli MINI csomagot vásároltam meg. A pályázatom január 8-án indult, mondhatjuk szezon közben. Az elején kizárólag negatív, lemondó válaszok érkeztek. Már kezdtem épp hitemet veszteni, amikor a következő napok folyamán egyik jobb ajánlat a másik után érkezett. Attila és Zoltán mindig ott voltak, amikor szükségem volt rájuk. Megbeszéltük, hogy melyik ajánlat lenne jobb számomra és azokra milyen választ kellene írni. Sikerült is egyből a legjobbat kiszűrni, aminek nagyon megörültem.
Február 13-án utazom Dél-Tirolba, a svájci határhoz közel, ahol felszolgáló munkakörben fogok dolgozni.
A német nyelvi tananyag, ami a pályáztatási csomag része nagyon sokat segített a munkámhoz való felkészülésben. Ezt kiemelni szeretném, hogy az élet minden területén a legfontosabb, leghasználhatóbb mondatokkal segítik az emberek egymással való kommunikációját.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket, mert nagyon kedves, és türelmes fiatalemberek.

 

Köszönöm nekik az odaadó segítségüket!

Závecz Klára

 

Levelező felület

 Klára Levelező felülete, valamint a munkaadó megerősítő válasza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f