SZERETNÉD MUNKAKERESÉSED KÖLTSÉGEIT CSÖKKENTENI?

Hülye kérdés:
Ki az, aki a mai világban nem szeretne mindenen takarékoskodni?
A pénzt sokkal egyszerűbb elkölteni, mint megkeresni, ezért vigyázz rá!
Mi a gyors külföldi munka ajánlaton kívül egyszerű lehetőségeket biztosítunk számodra, hogy az általunk kínált Pályázati csomagok árát csökkenthesd.
Amennyiben elolvasod az alábbi sorokat megtudod, hogy mit kell tenned ezért.
Szinte semmit!
Lehetőségek, melyek előtted állnak:

FACEBOOK LIKE + REFERENCIA

=

35 Euro KEDVEZMÉNY

Munkakeresés költségek csökkentése

A Facebook-ot a világon mindenki ismeri, használja, így valószínűleg Te is közéjük tartozol. Oldalunkat bármilyen okból kifolyólag kedvelheted, de Nálunk még jól is járhatsz vele. Amennyiben a Like mellett az elvégzett munkánkról, sikeres munkakeresésedről referenciát is írsz számunkra, az alábbi kedvezmény jár Neked:

 

MAXI PÁLYÁZATI CSOMAG:   1 X  35 EUROMaxi  Pályázati csomag szerződésében leírt feltételek az alábbiak:

 

 

Első pályáztatás esetén:
Amennyiben Megrendelő Adatbázis szolgáltató Facebook profilját
leellenőrizhető módon kedveli ( Like-olja), valamint a sikeres pályázat keretén belül elfogadott munkaajánlat megerősítésének napjától számított 3 naptári napon belül írásos referenciát biztosít Adatbázis szolgáltató részére, jogosult a 35 Euro kedvezmény visszatérítésére. Adatbázis szolgáltató a visszatérítést, a referencia beérkezését követő 1 héten belül Megrendelő utalásban megjelölt bankszámla számára visszautalja, az utalással egyidejűleg a regisztrált Email címre 35 Euro-s számlát küld.

Visszatérő pályáztatás esetén:
Amennyiben Megrendelő a sikeres pályázat keretén belül elfogadott munkaajánlat megerősítésének napjától számított 3 naptári napon belül írásos referenciát biztosít Adatbázis szolgáltató részére, jogosult a 35 Euro kedvezmény visszatérítésére. Adatbázis szolgáltató a visszatérítést, a referencia beérkezését követő 1 héten belül Megrendelő utalásban megjelölt bankszámla számára visszautalja, az utalással egyidejűleg a regisztrált Email címre -35 Euro-s számlát küld.

Más kedvezménnyel nem összevonható!

 

PÁROS PÁLYÁZATI CSOMAG: 1 X 35 EURO

 

Páros  Pályázati csomag szerződésében leírt feltételek az alábbiak:

 

Első pályáztatás esetén:
Amennyiben Megrendelő Pár Adatbázis szolgáltató Facebook profilját
leellenőrizhető módon kedveli ( Like-olja), valamint a sikeres pályázat keretén belül elfogadott munkaajánlat megerősítésének napjától számított 3 naptári napon belül írásos referenciát biztosít Adatbázis szolgáltató részére, jogosult a 35 Euro kedvezmény visszatérítésére. Adatbázis szolgáltató a visszatérítést, a referencia beérkezését követő 1 héten belül Megrendelő utalásban megjelölt bankszámla számára visszautalja, az utalással egyidejűleg a regisztrált Email címre -35 Euro-s számlát küld.

 

Visszatérő pályáztatás esetén:
Amennyiben Megrendelő Pár a sikeres pályázat keretén belül elfogadott munkaajánlat megerősítésének napjától számított 3 naptári napon belül írásos referenciát biztosít Adatbázis szolgáltató részére, jogosult a 35 Euro kedvezmény visszatérítésére. Adatbázis szolgáltató a visszatérítést, a referencia beérkezését követő 1 héten belül Megrendelő utalásban megjelölt bankszámla számára visszautalja, az utalással egyidejűleg a regisztrált Email címre -35 Euro-s számlát küld.

Más kedvezménnyel nem összevonható!

 

PARTNER PROGRAM

Partner program

Partner programunk segítségével a jelenlegi, valamint későbbi álláskeresési költségeidet tudod csökkenteni, vagy akár ingyenessé tenni! Ehhez nem kell mást tenned, mint oldalunkat további álláskereső ismerőseid, barátaid részére ajánlani!

Leírása:
Te (továbbiakban, mint Sponsor) baráti, ismerősi vagy egyéb beszélgetés keretében más, külföldi munkát kereső személy,-eknek (továbbiakban, mint Partner) ajánlhatod honlapunkat. Amennyiben Partnered a beszélgetés hatására oldalunkon regisztrál, valamint az általunk kínált szolgáltatási csomagok valamelyikéből vásárol, úgy Te jogosult leszel az adott csomag jutalékának jóváírására!

 

Feltételek:

 • Sponsor azon személy lehet, aki oldalunkon már regisztrált, regisztrációját aktiválta, valamint FACEBOOK oldalunkat kedvelte (Like-olta).
 • A Sponsor személyét kizárólag a Partner határozza meg saját döntése alapján, annak megnevezéséért Cégünket felelősség nem terheli.
 • A Sponsor megjelölése a Partner regisztrációját és Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvételét követően az Adatlap közös kitöltése során történik.
 • A Sponsor jutaléka kizárólag a Partner esetleges csomagrendelése és annak összegének számlánkra történő beérkezése után kerül jóváírásra.
 • Sponsor a partnereit, az általuk képzett jutalék összegét, adminisztrációs felületén a „PARTNEREK” fül alatt tudja követni.
 • Sponsor a képződött jutalékát saját, soron következő csomag,-ok megrendelése esetén tudja felhasználni.
 • A megrendelés után esetlegesen megmaradt jutalékok nem vesznek el, azok a későbbi megrendelések összegéből kerülnek levonásra.
 • Párban jelentkező Ügyfeleink, amennyiben adatlap kitöltésekor egymást jelölik Sponsor-Partner viszonyba, Páros pályázati csomag megrendelése esetén Partner Programunk jutalékára nem jogosultak!
 • Páros Pályázati csomag megrendelése esetén a pár megrendelést kezdeményező tagjának Partner Programban felhalmozódott jutaléka használható fel!
 • Amennyiben mindkét Ügyfél rendelkezik Partner Program jutalékkal, úgy ezek a jutalékok Páros Pályázati csomag megrendelésének keretében nem összevonhatók!!
 • A jutalékok összege készpénzre nem váltható!
 • Más kedvezménnyel nem összevonható!

 

Jutalékok összege:

 

MINI Pályáztatási csomag – 2500 Ft / 8 €

MAXI Pályáztatási csomag – 5000 Ft / 17 €

PÁROS Pályáztatási csomag – 5000 Ft / 17 €

Idegen nyelvű oktatási anyag otthontanulásra Vendéglátósoknak – 2500 Ft / 8 €

Idegen nyelvű online nyelvoktatás – 2500 Ft / 8 €

E-mail kezelési szolgáltatás – 2500 Ft / 8 €

Ismertető anyag külföldi munkavállalók részére – 2500 Ft / 8 €