Balogh Tibor

Segédszakács

45 Éves

 

Külföldi állást keresőknek!

 

Az alábbi pár sorban szeretném leírni történetemet, mely egy pontig általában minden külföldi munkát kereső emberével párhuzamos. A hasonlóság az, hogy anyagi okokból először MINDENKI önállóan vagy ismerős segítségével szeretne munkát találni külföldön. Ez teljesen érthető is, viszont ma már ez általában nagyon kevés embernek sikerül.

 

Nekem régebben, ha lehet így mondani „szerencsém” volt, mindig sikerült munkát találnom vagy ismerős által, vagy önállóan. Az elmúlt időszakban viszont hiába kerestem munkát, hiába vártam a telefonhívásokat, semmi nem jött össze. A Karrier Trainer nevű cég egyik tulajdonosát, Zoltánt személyesen is ismerem. Tudtam, hogy egy ideje már ezzel foglalkozik, a pontos részleteket viszont nem ismertem.

 

Így utólag nyugodtan állíthatom, hogy rendszerük hibátlanul, hatékonyan és gyorsan működik. A pályázat elindítása után hihetetlennek tűnt számomra, hogy az önálló keresés eredménytelensége után itt pár nap alatt több ajánlat közül választhattam. A téli szezont ismét Ausztriában kezdem, hála az Ő munkájuknak. Hozzáállásuk, korrektségük, eredményességük miatt csak ajánlani tudom Őket, bízzanak bennük!

 

 

A munkájukhoz további sok sikert kívánok, CSAK ÍGY TOVÁBB !!!

Balogh Tibor

 

 

Levelező felület

 Képvágás Tibor levelezéséből!