Bella Beáta

Szobalány

 

Kedves Álláskeresők!

Bella_Beata_szobalany

 

Az Interneten kerestem külföldi hotel munkát, és ott találtam rá a Karrier Trainer honlapra. Nagyon szimpatikusnak és hitelesnek tűnt az oldal a vélemények, és a sikertörténetek alapján, ezért felvettem a kapcsolatot a Karrier Trainer csapattal.
Az első beszélgetésem Attilával történt, mely alkalom után nagyon pozitív benyomásom lett a cégről, és elhatároztam, hogy belevágok a segítségükkel a munkakeresésbe.

Az első skype-os ingyenes, telefonos beszélgetésen, már nagyon alapos, és részletes összehasonlító információt kaptam, azokról az országokról, amelyek szóba jöhettek nálam, hogy ott szívesen vállalnék munkát.

Február elején vettem meg a csomagot, hogy a német külföldi oktató anyagot meg tudjam tanulni. (Számlát is küldenek a csomagvásárlásról)

Zoltán megírta a profi pályázati anyagomat, mikor feltöltöttem az önéletrajzomat, és a referenciát. A pályázatom indítását március 9- től kértem, mert a nyári szezonra szeretnék kimenni. Az első nap is, rengeteg e-mailt és telefonhívást kaptam, amik közt volt több konkrét munkaajánlat is. A levelek rendszerezésében és címkézésében is nagy segítségemre voltak a fiúk.

A 6. napon, már találtam is munkát.

Attilákkal folyamatos online kapcsolatba voltam, és készségesen segítettek a munkával felmerülő kérdések megválaszolásában, munkaajánlatok átbeszélésében, és őszintén megosztották velem a véleményüket.

Nagyon hálás vagyok nekik, hogy sikerült találnom Ausztriában egy jól fizető szobalányi munkát! Rengeteget segített Attila és Zoltán, amiért nem tudok elégszer köszönetet mondani nekik!
Ha bármi problémám lenne, nem esek kétségbe, hisz bármikor számíthatok rájuk. A munka elvállalása után a pályázat küldést leállították, de lehetőség van az újraindításra. Így bármi is történne, van támogatás mögöttem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket, mert megbízhatók, őszinték, tapasztaltak és segítőkészek!
Szeretettel kívánok további sikereket a cégnek és minden munkavállalónak!

 

Köszönettel: Bea

 

Részlet Beáta levelezéséből ...

Bella Beata Levelezes 2020 marcius

 

Beáta Ajánlatai ...

Bella Beata munkaajanlatok 2020 marcius