Kiss Dóra

Felszolgáló

Németh Bence

Felszolgáló

 

 

Sziasztok!

 

Egy nagyon jó barátunk ajánlotta a Karrier Trainer csapatát. Sikertortenet fenykep Dora BenceA célunk a svájci munka volt, eddig mindketten Ausztriában dolgoztunk. Az első beszélgetéskor már nagyon sok segítséget kaptunk, az önéletrajzunk összeállításával kapcsolatban, maga a pályáztatás menetéről, valamint a Svájci életről. A páros csomag kiválasztása után nagyon gyorsan elkészült a pályázati anyagunk.

Alig vártuk már a leveleket, de sajnos pont a pályáztatásunk megkezdése után nem sokkal kitört a koronavírus világjárvány. Nem sokkal később lezárták a határokat, bezárták a hoteleket, vendéglátóegységeket… a legtöbb országban, így Svájcban is. A legtöbb munkaadó bizonytalanná vált, hogy mikor nyithat ki, lesz e 2020-as nyári szezon. Vendéglátásban nagyon kevés munkatapasztalatunk van, ezért kicsit elkeseredtünk, hogy lekell mondani egyenlőre a terveinkről.

A Karrier Trainer csapata ebben a nehéz időszakban is nagyon korrektül viselkedett, sokat segítettek. Mindig bátran fordulhattunk feléjük kérdéseinkkel, minden beszélgetés jó hangulatban telt. A munkakeresést megbeszéltük, eltoljuk addig, amíg kicsit rendeződik a vírushelyzet. Ám nem kellett eltolni a keresést, mivel a körülmények ellenére több ajánlatot is kaptunk, több interjún is részt vettünk és választani is tudtunk a munkalehetőségek közül. Az interjúkra is felkészítettek minket, mi az amit mindenképpen kérdezzük meg, milyen kérdésekre számíthatunk, így magabiztosak voltunk az interjúk során. Miután aláírtuk a munkaszerződést még sok tanácsot kaptunk a Karrier Trainer csapatától , mit vigyünk ki Svájcba, mire figyeljünk.

Úgy gondoljuk, hogy felkészítettek minket a kinti munkavállalásra.

 

Nem tudunk elég hálásak lenni, hogy ennyit segítettek nekünk ! Ha újabb munkát keresünk biztos, hogy ismét Hozzájuk fogunk fordulni.

 

Köszönettel,
Dóra , Bence

 

Dóra és Bence ajánlatai...

 

levelezo felulet 2020_1

 

Elfogadott ajánlat...

 

levelezo felulet 2020_2