Belucz Andrea

Felszolgáló

Belucz Péter

Konyhai kisegítő

 

Köszönőlevél!

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a Karrier Trainer csapatának a kiváló munkát, a sok segítséget és azt, hogy bármikor rendelkezésünkre álltak a pályáztatás ideje előtt és után is. Egy kávé mellett személyesen találkoztunk Zoltánnal, aki nagyon részletesen elmesélte, hogyan is működik a cég, maga a pályáztatás, illetve, hogy milyen lehetőségeink vannak.

 

Még aznap délelőtt elküldtük az önéletrajzokat, délutánra minden készen volt a pályáztatás megkezdéséhez. Elkészítették a bemutatkozó levelet, azt hogy eddig merre és mit dolgoztunk. Nyitottak nekünk egy postafiókot, amelyben rendszerezni tudtuk a leveleket, ajánlatokat. Skype-on egyeztettünk aznap délután, és elindult egy folyamat, amit eddig a gyakorlatban még mi sem ismertünk.2 nap múlva már több mint 100 levél érkezett, 3. nap már 2 konkrét munkaajánlatunk volt – hozzáteszem PÁRBAN! Mivel a páros csomagot választottuk, ez fontos része volt a munkakeresésnek, hogy egy helyen tudjunk dolgozni.

 

Skype-on folyamatosan átbeszéltük az aktuális ajánlatokat. Fontos tanulmányozni a Karrier Trainer felkészítő anyagát, ami egy nagy plusz a telefonos interjúk során. Mi is telefonon beszéltünk több munkáltatóval, volt aki még aznap megerősítést küldött, hogy igényt tart a munkánkra. Pár nap múlva postán érkezett számunkra a páros munkaszerződés 4 példányban, amiből kettőt már vissza is küldtünk.

 

Már nagyon várjuk a kezdést, mivel ez lesz az első ausztriai munkánk. Nagyon köszönjük a Karrier Trainer támogatását. Segítőkész és megbízható embereket ismerhettünk meg Zoltán és Attila személyében. Bátran ajánljuk a céget mindenkinek, akik külföldi vendéglátós munkát keresnek.

 

Üdvözlettel

Belucz Andrea és Péter

 

Levelező felület

Képvágások Andera és Péter levelező felületéről, láthatóan több páros ajánlatuk is érkezett. A második képen a munkaadó levele látható, amiben megerősíti a munkakezdés pontos időpontját, valamint leírja a munkaruhával kapcsolatos elvárásait.