Bertalan Renáta

Szobalány

Konyhai kisegítő

24 Éves

 

Sziasztok!

 

Egy ismerősöm által jutottam el a Karrier Trainer-hez. Először átolvastam a honlapjukat, majd utána vettem fel a kapcsolatot a Céggel. Az első beszélgetés alkalmával megismerkedtünk, sok kérdést beszéltünk át. Az általam feltett kérdésekre is őszintén válaszoltak. Mindent elmondtak, nem csak a jót.
Kezdeti bizalmatlanságomat, bizonytalanságomat eloszlatták, de Én kb. két hétig gondolkodtam, hogy mitévő legyek. Később ismét kerestem Őket, ahol elmondták, hogy November végén járunk és az ideális időpont az első megkeresés időpontja lett volna.
Ekkor már gyors döntést hoztam, megrendeltem a Maxi csomagot. Ők ezután gyorsan összeállították a bemutatkozó anyagomat, majd aznap este 22.-én elindították a pályáztatást.

 

Most jött az, amire nem számítottam. Érkeztek a levelek és a telefonhívások. A második napon 24.-én már megvolt a biztos munkaajánlatom, melyet közösen lepontosítottunk.
Örömömet nem tudom elmondani, mindent köszönök. December 25.-én utazom Ausztriába, másnap kezdek új munkahelyemen, mint szobalány, konyhai kisegítő. Az ajánlatok közül Én választottam ki ezt az állást, remélem jól döntöttem. Sikertörténetem alapján MINDENKINEK ajánlom a fiúkat, lelkiismeretesek és megbízhatóak.

Keressétek Őket, szerintem Ti sem fogtok csalódni!!!

Bertalan Renáta

 

Levelező felület

Az első képvágáson egy részlet látható Renáta levelező felületéből. A második képvágáson az elfogadott munkahely ajánlata látható.