Boda Viktória

Szobalány

22 éves

 

 

Kedves Karrier Trainer, Kedves Álláskeresők!

 

 

Édesapám ismerősén keresztül kerültem kapcsolatba a Karrier Trainerrel, akiket felhívtam és készségesen álltak a rendelkezésemre. A következő lépésben egy Skype-os telefonos interjú keretében felvilágosítottak, hogyan működik a rendszerük, felmérték a nyelvtudásom és beregisztráltam az oldalukra, ahol pályáztatni kezdtek.

 

Ehhez átküldtem egy Önéletrajzot és némi ismertetőt magamról, amiből ők egy előnyös pályázati anyagot kovácsoltak össze, amivel el is indulhatott a pályáztatásom. Már másnap kaptam egy telefonhívást az egyik határhoz közeli faluból, hogy van aktuális szobalány állás és menjek ki próba munkára. Így is történt, a következő napon reggel 9-re mentem, ahol a próbamunka végeztével fel is vettek és rendesen bejelentettek. Így jelenleg is dolgozom.

 

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, amiért szeretnék köszönetet mondani a Karrier Trainer csapatának, Zoltánnak és Attilának, különösen az extra gyorsaságért.
További sok sikert a pályáztatások során mindenkinek!

 

 

Boda Viktória, Szombathely

 

 

 

Egy munkanap leírása

 

Általában reggel 7 órától van a munkaidő,  én reggeliztetek. Amikor  nincsen szobaasszony,  azokon a napokon reggel  5 órától dolgozom. A két hotel  egymástól  kb. 600 méteres körzetben van, amit egy kis golf kocsival közelítünk meg. A fő hotel, ami mellett mi is lakunk a Johannes Zeche, a másik pedig a Hotel Taubern. A másik társammal együtt reggel kitakarítjuk  a Johannes Zeche toalettjét, felmossuk a konyhát, letöröljük az ablakpárkányokat, kívülről és belülről is leportalanítunk mindent. Kitakarítjuk és felmossuk a pincét, összesöpörjük az étterem előtt az utcát és az étterem udvarát is, majd reggeli után felporszívózzuk az éttermet. Ezek után elvégezzük a szobák szervizét vagy kitakarítását, ha új vendég lesz. Egy hotelben 15 szoba van, összesen 30 szobát kell nap mint nap átnéznünk illetve kitakarítanunk. Ezek után kimossuk a piszkos ágyneműket, törölközőket , lepedőket és vasalunk. Egy nap kb. 8 órát dolgozunk, úgyhogy szerintem egyáltalán nem egy megerőltető munka és nagyon örülök, hogy itt dolgozhatok. A reggeliztetés szobaasszony nélküli napokon úgy működik, hogy a Johannes Zeche-be jövök reggel  5-re és zsemlét meg kenyeret sütök, valamint tojást főzök. Ezek után kiteszem a forró kávét és a forró vizet a teának egy hatalmas fém termoszba, hozzá és a müzlihez a 3 kancsó tejet, sima hideg vizet, narancslevet és a gyümölcsöket. Majd jön a margarin, a vaj, 2 féle aufstriche és a kockasajt, ezekhez előre kitéve még hozzátartozik 3 féle müzli, lekvárok,nutella, méz. Ezekhez következik még egy nagy csupor baracklekvár, natúr és gyümölcsös joghurt, egy sonka platni és egy sajtos platni, valamint szeletelt paradicsom és paprika. Ha ezekkel készen vagyok, felpakolom a kocsira a szükséges hozzávalókat és indulok a másik hotelbe, ahol egyedül reggeliztetek 07:30-tól 10:00 óráig. Így zajlik egy reggeliztetés. Majd rendet rakok a reggeliztető helyen és indulhatnak a napi munkafolyamatok.