Stagl Norbert

Mosogató

42 éves

 

Kedves Karrier Trainer-Zoltán és Attila, Kedves Álláskereső Társaim!

 

Egy téli szezont dolgoztam Ausztriában mosogatóként, de a szezon végeztével sajnos haza kellett jönnöm. Több helyen is próbálkoztam álláskereséssel, de önerővel sajnos nem sikerült állást találnom külföldön a nyári szezonra. Ismerősökön keresztül hallottam a Karrier Trainer-ről, felvettem velük a kapcsolatot, hozzáállásukat szimpatikusnak találtam.

 

Beregisztráltam az oldalukra, az első Skype-os beszélgetés alatt kitöltötték az adatlapomat, átbeszéltük céljaimat, valamint felmérték a német nyelvtudásomat. Pincér a szakmám, ezért elsősorban felszolgálóként szerettem volna elhelyezkedni, viszont a nyelvi beszélgetés alapján a felszolgáló szakmához nyelvtudásomat nem megfelelőnek ítélték.

 

Ez után azt javasolták, hogy mindenképp konyhai kisegítő, vagy mosogatói állást pályázzak meg és egy-két szezon után, ha túl leszek a nyelvi nehézségeken, akkor próbáljam meg a pincérkedést. Véleményükkel én is egyet értettem, így az általuk javasolt irányban indultunk el. Megvásároltam a Pályáztatási csomagot, az általam megadott önéletrajz alapján összeállították pályázati anyagomat, majd ennek jóváhagyása után hétfői napon meg is kezdődött a pályáztatásom.

 

Már az első két napon nagyon sok válaszlevél, valamint 4-5 telefonhívás is érkezett a munkaadóktól. A telefonhívások közül az egyik esetben meg is beszéltem a feltételeket, munkakezdésem időpontját. A munkát pénteken délután kellett megkezdenem. Nagyon örülök a pályázatom és munkába állásom sikerességének, az elején nem gondoltam hogy ez tényleg így fog működni. Munkakezdésem után is több telefonhívást, valamint munkaajánlatot tartalmazó válaszlevelet kaptam. Az ajánlatok között volt ausztriai és dél-tiroli ajánlat is, de úgy döntöttem, hogy maradok ezen a helyen, mert ez számomra éves állást biztosít megfelelő feltételekkel.
Szeretném megköszönni a Karrier Trainer munkáját, hozzáállását, tanácsait, mindenkinek nyugodt szívvel tudom őket ajánlani!

 

Stagl Norbert, Kaposvár

 

Levelező felület

Stagl Norbert Levelezési fiókja.A képen látható beérkező levelek között 3 munkaajánlat látható!

Stagl Norbert Levelező felület

 

 

 

 

 

 

f