Both Barbara
Konyhai Kisegítő – Szobalány
Lévai István
Szakács

 

Sziasztok!Both Barbara_Levai Istvan_2019 Februar
 
A külföldi munkakereséshez ismét a Karrier Trainer-t választottuk.
Az előző sikeres tapasztalatok miatt csak velük dolgozunk. Az adatok egyeztetése után segítettek kibővíteni az önéletrajzunkat. Voltak adatok melyeken mi laikusok átsiklottunk, illetve rosszul értelmeztünk. Ezeket az Ő segítségükkel kijavítottuk. A csapat folyamatos felügyelete és jó tanácsai sokat vittek előre bennünket. A csomag elindítása után pár órájára folyamatosan jöttek az e-mailek.
A levelek rendszerezésében és címkézésében is nagy segítségünkre voltak a fiúk. Ha valamiben bizonytalanoknak éreztük magunkat, saját tapasztalataikat mesélték el. Ez egy kissé megkönnyítette a választási problémánkat. Mert bizony probléma, ha túl sok ajánlat van, de az is, ha egyáltalán nincs.
A telefonbeszélgetések után a csapat tagjai elmondták véleményüket az adott információkról.
Ez az időszak kb. egy hét volt. Ilyen rövid idő alatt találtunk új munkahelyet. Bizakodva indulunk új munkahelyünkre, hisz ilyen segítséggel, amit a Karrier Trainer adott, garantált a siker. Ha bármi problémánk lenne nem esünk kétségbe, hisz bármikor számíthatunk rájuk. A munka elvállalása után a pályázat küldést leállították, de lehetőség van az újraindításra. Így bármi is történne, van támogatás mögöttünk. Reméljük, hogy akik elolvassák és külföldi munkát keresnek, egy kis segítséget tudunk nyújtani a választásban.

 
Both Barbara, Lévai István
 
2019.szeptember

 

Barbara és István munkaajánlatai ...

 

Both_Barbara_ Levai_Istvan_ levelezes_1_2019_ szeptember

 

Munkaadó megerősítése ...

 

Both_Barbara_ Levai_Istvan_ levelezes_2_2019_ szeptember