Chvala Raluca
Szobalány
Chvala Viktor
Felszolgáló
2018 Április

 

Sziasztok!Chvala Raluca_Chvala Viktor_2018 aprilis
 

Párommal régóta dolgozunk együtt folyami hajón. Besokaltunk a heti hét nap, napi 10-12 óra munkától. Hazamentünk, otthon voltunk bő fél évig. Ezalatt elhatároztuk, hogy csak szárazföldre megyünk ki.
Mivel Svájcon kívül voltunk már sok helyen, így erre esett a választás. (Na meg persze a fizetés is jó). Felkerestünk egy céget, akik az első havi fizetésből vontak volna le 20%-ot (fejenként). Vártunk rá 1 hetet, semmi nem történt, aztán elkezdtem írogatni nekik, és 4 nap után válaszoltak. Akkor mondtam le őket és kerestük meg a Karrier Trainert. 1. nap felvették a kapcsolatot velünk. Mivel rá pár napra Húsvét volt, ezért megbeszéltük, hogy H. Hétfő után elkezdjük az anyagunk szétszórását. 1. nap 1341db levél volt kiküldve. 2. nap már 2572, majd 4700, ill. 6000 körül… Első nap érkezett 76 válasz levél 2. nap még 90 aztán átlagban napi 100 jött. Jó úgy reggel felkelni, hogy valaki keresi nekünk a munkát. Megnézzük az e-mailt, és egy csomó érdeklődő volt. Kb 2-3 nap után kaptunk jó ajánlatokat, de mondtuk nekik, hogy várnánk még picit. Miután érkezett más jó ajánlat is nehéz volt dönteni, de mégis egy EGÉSZ ÉVES (nem szezon) állást kaptunk. Szállásban is segítettek, és a munkavállalási papírban is. Kijöttünk kocsival, 2 nap próbamunka. (valószínű volt, hogy megkapjuk az állást) Most Svájcban egy 5 csillagos Hotelban dolgozunk (Michelin csillagos is mellesleg). Együtt lakunk, és gyönyörű helyen vagyunk.
Két hete volt kb., hogy felkerestük a Karriert Trainert. Azóta már ledolgoztam 3 napot itt kinn, és aláírtuk a szerződésünket.
 
Én azt mondom, hogy megéri. Nem kell vele vacakolni, hanem még Te válogatsz hogy melyik munka tetszik. Tuti lesz munka!
 
Köszönjük szépen Nektek! Sokat segítettetek.
 
Ralu & Viktor
 
 
 

Részlet Raluca és Viktor levelezéséből ...

 
Chvala Viktor_Raluca Levelezes
 
Chvala Viktor_Raluca Levelezes2
 

Chvala Viktor_Raluca Levelezes1

f