Vanczák Fruzsina

Szobalány

2018 Április

 

Sziasztok!
 Vanczak Fruzsina_Szobalany_2018_aprilis
Az én történetem számomra hihetetlen és váratlan is egyben.
Sose gondoltam volna, hogy alig pár napon belül több ajánlatot és szerződést is kapok.
Ilyen korábbi munkakereséseim alkalmával nem történt még velem.
 
Az egész történet Svájcban, Attila megismerésével kezdődött. Egy hotelben együtt, egy időben kezdtünk el dolgozni, találkozásunk véletlennek mondható. A hely sajnos mindkettőknek rossz választásnak bizonyult, már pár hét után tudtuk, hogy itt nem maradunk, mert ez itt számunkra nem megfelelő.
 
Attila beszélgetéseink közben említette, ajánlotta a weboldalukat ( Cégüket ), ahol külföldi munkát keresőknek segítenek új állást találni. Működésükről részletesen felvilágosított. Az elmondottak alapján történt minden. Ők segítenek a munkakeresőknek, regisztráció után kitöltik az adatainkat, segítenek a pályázati csomag rendelésében, a feltöltött anyagok ( Önéletrajz, Referencia ) alapján pályázati anyagot állítanak össze, hogy sikerüljön a lehető leggyorsabban új állást találni.
Ahogy előbb említettem, pár nap alatt nagyon sokan kerestek fel ajánlatokkal, telefonon és
E-mailben is. A pályázatom indítását követő harmadik napon megjött az első szerződésem.
Nekem ez még hihetetlen, hogy ilyen gyorsan sikerült munkát találnom. Én a Maxi csomagot választottam és körülbelül csak a negyed kapacitást használtam fel, pályázati anyagom kb.3600 helyre lett elküldve. Pályázatom során összesen 4 konkrét munkaszerződést kaptam.
 
Attila és Zoli mindenben nagyon segítőkészek voltak. Zoli már a regisztrálást és csomagrendelést követő napon, pénteken este megírta a pályázati anyagomat, amit ezúton is nagyon köszönök.
Pályázatom szombaton 04.21.-én indult és 7 nap alatt 27.-én megjött az általam választott munkahely szerződése.
 
Tényleg, én csak ajánlani tudom őket, nagyon szuper kis csapat.
Nagyon rendesek, segítőkészek és persze profik, mert az általuk összeállított pályázati anyagomra és a munkájukra is csak ezt mondhatom.
Nekik köszönhetően két hét múlva Május 12.én, Luzern mellett, az új helyemen kezdhetek, ahol éves munkaszerződést kaptam.
 
Köszönök szépen mindent és csak így tovább Karrier Trainer
 
Üdvözlettel,
Fruzsina

 
 

Részlet Fruzsina levelezéséből ...

 
Vanczak Fruzsina_Szobalany_2018_aprilis_Levelezes1
 
Vanczak Fruzsina_Szobalany_2018_aprilis_Levelezes2
 

f