Fetzer Mónika

Szobalány

Reggeliztető pincér

40 Éves

 

Kedves Zoltán és Attila! Kedves Álláskeresők!

 

Mint mindenki számára már ismeretes az álláskeresés nem egy könnyű mutatvány, sőt még nehezebb, ha az ember nem a saját hazájában, a saját anyanyelvén, hanem egy idegen országban, idegen nyelven próbálkozik ezzel.

 

Többször indultam neki és eddig mindig egyedül próbáltam valamire jutni benne. Kisebb sikerek és nagyobb sikertelenségek övezték eddigi próbálkozásaimat. A Karrier Trainer csapatáról már több évvel ezelőtt tudomást szereztem, de mint oly sokan én is szkeptikusan álltam hozzájuk.

 

Ugyebár a Neten mindenütt azt olvassa az ember, hogy „ne fizess senkinek előre”, mert csak a pénzedet akarják aztán meg majd jól cserben hagynak, vagy kaphatsz valami olyan állást, amiről nem igazán álmodtál.

 

Pedig ha tudtam volna…….

 

Aztán saját buta döntésem miatt, egy picit pácba kerültem és szükségessé vált, hogy mégis valaki segítségét kérjem. Egy kedves ismerősöm (ő is egyike a sikertörténeteknek) által került újra a látómezőmbe a Karrier Trainer csapata. Ekkor arra gondoltam, hogy ugyan mit is veszíthetek, maximum ők segíteni tudnak rajtam.

 

A kezdeti aggodalmam aztán hamar szertefoszlott, Zoltán és Attila egyszerűen fantasztikus munkát végzett. Összeállították a pályázati anyagomat, és már indult is az álláskeresés. Már az első naptól fogva több E-mail érkezett, mint amiről valaha is álmodhattam. Jöttek az ajánlatok, és persze a visszautasítások is, de éreztem, hogy itt most már minden rendben lesz.

 

Önfejűségemnek hála, most is majdnem sikerült rossz döntéseket hoznom, de ők türelmesen és tökéletesen profin álltak a dolgokhoz, és a helyes út irányába tereltek. Kedves Álláskeresők, kérlek hagyjátok, hogy a tapasztalat és a profizmus győzedelmeskedjen, meglátjátok nem fogjátok megbánni! Kedves Zoltán és Attila, köszönöm a munkátokat és a türelmeteket, jobbá, tartalmasabbá tettétek az életemet! Kedves Álláskereső, ha Te is hasonló cipőben jársz, merj belevágni, és mindig fogadd meg a tanácsaikat, ettől a csapattól csak jóra számíthatsz.

 

És a legfontosabb dolog: HIDD EL NEKED IS SIKERÜLNI FOG!

 

Üdv

 

Mónika

 

Levelező felület

 

  Részlet Mónika levelezéséből..