Horváth Dóra

Masszőr

23 Éves

Mindazoknak, akik nem hisznek benne…

 

Egyik este a munkahelyemen megismertem egy kedves úriembert, akinek elmeséltem, hogy nyárra szeretnék magamnak masszőr munkahelyet kint Ausztriában. Ő ajánlotta nekem a Karrier Trainert, mert ő már a 3. szezonmunkáját is ő általuk kapta meg. Addig- addig mesélt nekem szépet és jót, míg én is belevettetem magam, és felvettem a kapcsolatot Attilával és Zoltánnal.

 

Már az első beszélgetésünkkor nagyon szimpatikusak voltak, elmondták mire számíthatok, és a végén úgy köszöntünk el, hogy gondoljam át, hogy tényleg szeretném-e, és várják a jelentkezésem, ha igen. Nem éreztem, hogy mindenáron rám akarnák erőltetni a szolgáltatásukat.

 

Nem kellett sok idő, és elindítottuk a pályáztatásomat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan jönnek a válaszok, de már az első nap kaptam kb. 40-50 válaszlevelet. Sokan írták, hogy sajnos nincs szabad helyük, volt, aki más állást ajánlott fel, de a legfontosabb hogy már az ELSŐ nap kaptam egy számomra tökéletes állásajánlatot.

 

Attila és Zoltán mindenben segítettetek, folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, figyelemmel kísérték minden e-mailemet, tanácsokat adtak, hogyan reagáljak levelekre, egyszóval tényleg mindenben. Aki azt hiszi ezek után is, hogy pénzlehúzás az egész, akkor nagyon téved. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani a Karrier Trainert, nagyon megbízhatóak a fiúk, és én csak hálás tudok lenni nekik.

 

 

További sok sikert kívánok a cégnek, és minden álláskeresőnek!

Horváth Dóra

 

 

Levelező felület

Képvágás Dóra levelező felületéből….