Haltrich Andrea

Felszolgáló

Fóti Gábor

Konyhai kisegítő

 

Kedves Karrier Trainer,
Ezúton szeretnénk megköszönni a cég kitartó és megbízható munkáját !
Mi ismerősön keresztül értesültünk a cégről, fel is vettük velük a kapcsolatot. Már régóta próbálkoztunk párban elhelyezkedni külföldön, de idáig sajnos sikertelenül.

 

Attila és Zoltán Skype-on elmondták mire számíthatunk és felmérték a nyelvtudásunkat. Csomagrendelés után összerakták a pályázati anyagunkat, amit elfogadtunk, ezután elindítottuk a pályáztatásunkat. Meglepetésünkre több páros ajánlat érkezett Németországból és Ausztriából is. El is fogadtunk egy téli szezonvégi ausztriai hotelmunkát Tirolban.

 

Ahogy megkaptuk az ajánlatot, másnap már utazhattunk is a közös munkahelyünkre. Közben tovább zajlik munkakeresésünk a nyári szezonra, és több munkaajánlat közül válogathatunk. Mi nagyon elégedettek vagyunk a Karriertrainer munkájával, folyamatosan tartják velünk a kapcsolatot, rengeteget segítenek, ellátnak jótanácsokkal, és nagyon odafigyelnek az ügyfelekre. Minden álláskeresőnek bátran ajánljuk őket!
Még egyszer köszönjük Zoltánnak és Attilának, hogy segítettek nekünk sikeresen külföldön elhelyezkedni!

 

Üdvözlettel Andi és Gábor!

 

Levelező felület

Andreának és Gábornak majdnem 1000 válaszlevele érkezett, amiből az első képvágáson egy részletet láthattok. A második képvágáson az ausztriai munkaadó megerősítő levelét láthatjátok, mellékletben a  munkaköri leírás, valamint a szerződések!.