Kovácsné Bíró Ildikó

Szobalány

41 Éves

 

 

Kedves Karrier Trainer!

Kedves Álláskeresők!

 

Tizenhét évi vállalkozói munkám nem hozott elég bevételt a családi megélhetésünkhöz. Ezért bezártam és 2013 nyarán a férjemmel kimentünk külföldre új lehetőségeket keresni.
Ősszel hazajöttünk és én nekiálltam németet tanulni egy Európán belüli álláslehetőség reményében. A némettanárom segítségével beregisztráltam több külföldi álláskereső oldalra hasztalanul. Aztán Google–n keresztül küldözgettem önállóan az önéletrajzomat több hónapon át. Semmi sikerrel.

 

Megfogalmazódott bennem, hogy munkaközvetítő céget keresek. Skype-os nyelvoktatásuk után egyszerűen kirúgtak. 2014 nyarán újra az USA-ba mentem szerencsét próbálni, őszi hazaérkezésem után cégeket kerestem, akik segítséget tudnak nyújtani a külföldi munkakeresés útvesztőjében. Az internet adta lehetőségek tárházából válogatva szeptember végén már sikerült eldöntenem a Karrier Trainer csapatát választom: Attila és Zoltán személyében. Szeptember 29-n felmérték a nyelvtudásom, ami elégnek bizonyult. Október elsején, 2 nap alatt elkészült a teljes pályázati anyagom. A nyelvtudásom erősítésére kértem pár napot, október 6-n indult a pályáztatásom.

 

Estig, közel 100 beérkező válasz, telefonhívások érkeztek. Attila és Zoltán végig elérhetőek voltak, segítettek a levélkezelésekben. Három nap, 300 válasz, folyamatosan a gép előtt, velem együtt Ők is késő délutánig. Sok kérdés kavargott bennem: Kell ez nekem? A negyedik napon állásajánlatom érkezett munkaszerződéssel, nem akartam hinni a szememnek. Este átbeszéltük, másnap reggel elfogadtam az ajánlatot. A Karrier Trainer csapatának köszönhetően decemberben kezdek dolgozni Svájcban, mint szobalány. Ezúton is szeretném megköszönni, fontos szerepüket, hogy ez mind elérhetővé vált számomra.

 

Az első beszélgetésünktől fogva, készségesen álltak rendelkezésemre. Idejüket nem sajnálva, mindig elérhetőek voltak, szakmai tapasztalatukkal az én érdekeimet szem előtt tartva támogattak, terelgettek a jó választás irányába.
Minden külföldi munkát keresőnek ajánlom, kimagasló minőségű szolgáltatásukat.

 

 

Szentes, 2014-10-10

Köszönettel:

ldikó

 

Levelező felület

A képvágásokon egy részlet látható Ildikó levelezéséből !