Horváth Andrea
Felszolgáló
Szobalány
2015 November

 

Kedves Álláskeresők!Horváth Andrea Felszolgáló
 

Úgy gondolom, hogy sokak számára nem ismeretlen a félelem, bizonytalanság, elkeseredettség érzése, amit a külföldi munkakeresési procedúra folyamán megismerhet az ember. Egyedül próbálkozni nem lehetetlen, de valljuk be, nem egyszerű feladat. Én is megpróbáltam, de idővel sajnos csak a lelkesedésem látta kárát. Lelkileg nagyon megviselt.
Ekkor kaptam egy szívemnek nagyon kedves ismerősömtől a tippet, hogy a Karrier Trainer csapatától kérjek segítséget. Bevallom először hezitáltam, hiszen ahogy sokan mások, én is szkeptikus vagyok az előre fizetéses dolgokkal, és sajnos ez irányú rossz tapasztalatokról is sokat hallani.
Végül is úgy döntöttem adok egy esélyt a dolognak, és belevágtam.
Az első beszélgetés során két szimpatikus embert ismerhettem meg: Attilát és Zoltánt. Aztán mikor elindult a pályázatom, újabb kellemes csalódás ért, hisz másnap csak záporoztak a levelek. Bevallom kissé meg is rémültem, ez új volt számomra. Rendelkeztem némi külföldi munkatapasztalattal, de dönteni sohasem egyszerű. Attila és Zoltán, mindig ott volt, hogy megválaszolja a felmerülő kérdéseim, s próbáltak a legjobb tudásuk szerint tanácsot adni, ha elbizonytalanodtam.
Remélem sikerült jól választani az ajánlatok közül, de ha nem; akkor sincs gond, mert tudom, hogy a fiúkra mindig lehet számítani.
Szervezett, magabiztos, gyakorlott munkavégzést tapasztaltam.

 
Kedves Zoltán és Attila!
 

Nagyon köszönöm a segítséget, a bíztató szavakat, és további sok sikert kívánok!
Kedves munkakeresők! Nektek sincs más hátra, mint előre! Sok sikert!
 

Részlet Andrea levelezéséből ...

Horváth Andrea Felszolgáló Levelezése