Krénusz Krisztina
Felszolgáló
2015 November

 

Kedves Álláskeresők, Leendő kollégák!Krénusz Krisztina Felszolgáló
 

25 évig hivatalban dolgoztam, nyáron megszűnt az állásom. Felsőfokú végzettségem ellenére nem találtam itthon megfelelő új állást.

A német nyelvet folyékonyan beszélem így megpróbáltam egyedül, hirdetésekre válaszolva állást találni külföldön. Engem elriasztott, amikor személyes interjút, próbamunkát kértek, hiszen az sok szervezéssel, bizonytalansággal és jelentős költséggel jár. Elbizonytalanodtam és elkedvetlenedtem.

Ekkor jutott eszembe, hogy a Karrier Trainer-t már több ismerősöm is ajánlotta, akik sikerrel vették igénybe a segítségüket. Gondoltam a MAXI csomag hatékonyabb lesz, mint az utazgatás, ezért belevágtunk Attilával és Zoltánnal a közös munkakeresésbe. Rengeteg biztatást kaptam tőlük.

Átdolgozták az önéletrajzomat, elindult a pályázat és másnaptól „égett” a telefonvonalam! Hihetetlen volt, hogy a több hónapi sikertelenség és reménytelenség után a munkaadók szinte versenyeztek az ajánlataikkal értem! Attilával és Zoltánnal folyamatosan tartottuk a kapcsolatot 3 nap múlva fix munkaajánlatom volt, a következő naptól pedig nem győztem válogatni a különböző munkakörök és ajánlatok közül. Az 5. napon megtaláltam „álmaim lehetőségét” – remélem – és már ebben a hónapban kezdek! Gyönyörű hely, viszonylag kényelmes munka, udvarias munkaadók…

Továbbá van még pár ezer folytatási lehetőségem, ha mégsem felelünk meg egymásnak a munkaadóval!

Mindenkinek, különösen, aki kezdő, vagy nincs jó nyelv- és helyismerete, javaslom, hogy szakmai támogatással kezdjen és hallgassa, fogadja meg a Karrier Trainer munkatársainak tanácsait.

 
Egy új élethez elkel a segítség és befektetés nélkül nincs nyereség!
 
Krénusz Krisztina

Részlet Krisztina levelezéséből ...

 

Krénusz Krisztina Felszolgáló levelezése