Horváth Géza

Konyhai Kisegítő

 

Kedves Álláskereső!

 

Horvath_Geza_konyhai_kisegito

Én a legrosszabb időben a Korona Vírus közben találtam rá az interneten a Karrier Trainer oldalára. A céget csak ajánlani tudom minden külföldre dolgozni készülő álláskeresőnek.
Én 23 évig vállalkozó voltam, majd 3 hónapot sikerült itthon dolgoznom, elég kevés fizetésért, amit sajnos még ki sem fizettek teljesen. A vírus miatt elveszítettem a munkám, így nagy döntést kellett hoznom.

Külföldre menjek dolgozni 55 évesen nyelvtudás nélkül?
Nagy szerencsével, de megtaláltam ezt a lehetőséget, ahol segítettek Nekem, és bátorítottak, hogy próbáljam meg. 2020. május 20-án jöttek meg az első email-ek, ahol már jelezték, hogy munka ajánlat érkezett. Mivel a vírus miatt nagyon sok válasz automata volt, hogy később nyitnak csak, nagyon meglepődtünk, hogy május 22-én érkezett újabb munka ajánlat Németországból. Május 26-án pedig megküldték a munkaszerződést, hogy június 15-én kezdhetek is Náluk. Jóval magasabb fizetésért, mint amire számítottam. Közben már a téli szezonra is kaptam munkaajánlatot. Jelenleg pakolok, tanulom a németet és június 12-én indulok ki az új munkahelyemre. Ha megfelelek, akkor hosszútávú munkára, éves állásra is van lehetőségem. Ha nem, akkor legközelebb is a Karrier Trainer csapatát választom külföldi munka kereséshez. Álmomban sem gondoltam volna, hogy sikerül valami munkát találni az én koromban külföldön.

 

De nagyon korrekt, segítőkész emberek segítettek ebben.

 

Köszönöm a segítséget.

 

Horváth Géza
55 éves, konyhai kisegítő, mosogató, mindenes

 

Géza ajánlatai ...

 

Horvath_Geza_ajanlatok