Szabó Katalin

Konyhai Kisegítő

 

Sziasztok!

Szabo Katalin

 

A mai napom meglepően kellemesen telt, hiszen az álláspályázatom elindítása után 45 percre már hívtak is telefonon konkrét állás ajánlattal. Email-es egyeztetések után nagyon gyorsan, még aznap délután 2 órára az új állásom le volt fixálva. Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és könnyen munkát találok. Abban biztos voltam, hogy jó helyre fordultam segítségért, hiszen már az első pár  Skype – os mondatból kiderült hogy a Karrier Trainer nem csak a nagy adatbázisukkal , sok címükkel és Email-jeim kiküldésével segít, hanem az is világossá vált hogy az új munkám megkezdése után is bátran fordulhatok hozzájuk tanácsért, segítségért,  s ha netán még sem lenne valami oknál fogva az új állásom, akkor bizony ingyen újra indítják a munkakeresést 15 napon belül.

Hát ilyen teljeskörű szolgáltatással még nem találkoztam, pedig egy – két munkaközvetítőt kipróbáltam az elmúlt 13 évem alatt. Amíg kint Angliában dolgoztam, s ott azon kívül, hogy pár címmel kiszúrták a szemem, más segítséget nem nagyon kaptam. Ráadásul most pályát is módosíthattam a Karrier Trainer segítségével, hiszen felhagytam az ápolói munkámmal. Magam mögött hagytam Angliát, hogy közelebb lehessek a családomhoz, s hogy később ők is csatlakozhassanak hozzám Ausztriában, amire a Brexit miatt a UK – ban már nem volt lehetőség .

Bátran ajánlom a Karrier Trainer szolgáltatását, mert azon felül, hogy nagyon átfogó segítséget nyújtanak, őszintén mindent elmondanak, nem ámítanak senkit, hanem 100 %- os segítséget nyújtanak.

 

Nagyon köszönöm a segítségüket még egyszer.

 

Katalin

 

Katalin ajánlatai ...

munkaajanlatok_szabo_katalin

 

elfogadott ajánlat ...

 

elfogadott_ajanlat_szabo_katalin