Kenyér Lajos

Házmester

Konyhai kisegítő

59 Éves

 

 

 

Kedves Attila és Zoli!

 

Ezúton szeretném megköszönni a segítségeteket, mert nélkületek nem sikerült volna elhelyezkednem. Egyénileg hónapok óta próbáltam munkát találni Ausztriában és Németországban is, de sikertelenül. Legtöbbször választ sem kaptam az álláskeresésemre.
Miután egy ismerősömtől hallottam rólatok, én is a ti segítségeteket kértem, melynek következtében több munkalehetőségem is adódott.

 

Az egyeztetések után a jelenlegi, németországi munkahelyemet találtam megfelelőnek, így a pályáztatás megkezdése után pontosan egy hét múlva már jöhettem is dolgozni.
Az eddigi tapasztalataim nagyon kedvezőek, mind a kollégákkal, mind pedig a tulajdonosokkal kapcsolatban.

 

Tudom, hogy Ausztriában kicsit magasabbak a munkabérek, de egy jó munkahelyi légkör is rengeteget számít. A kollégáktól is csak jót hallottam a tulajdonosokról, elmondásuk szerint mindenkivel segítőkészek, és ezt tapasztaltam én is.
A ti segítségetek nélkül nem lehetnék itt, és ezt nem győzöm megköszönni. Sokat számított az is, hogy a bejövő levelekkel kapcsolatban is segítségemre voltatok, így lényegesen könnyebben ment az ügyintézés.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Karrier Trainert, mert segítségetekkel sokkal jobb esélyekkel tudnak munkalehetőséghez jutni a külföldön munkát keresők.

 

Tisztelettel,
Kenyér Lajos

 

Levelező felület

Képvágás Lajos levelező felületéből ! Az alsó képen a munkaadó megerősítő válasza látható.