Simon Kitti

Szobalány

24 Éves

Sziasztok!

 

Az én történetem hihetetlennek hangzik, de minden szava igaz, amit most olvastok!
A Karrier Trainer segítségével kaptam meg az első munkámat Ausztriában az előző, téli szezonra. Sikeres munkámnak köszönhetően nyárra is visszahívtak, de úgy alakult, hogy nem mentem vissza. Most pedig már Svájcban dolgozom szintén a KARRIER TRAINER munkájának köszönhetően.
Július végén pályáztam másodszor, ami azt jelenti, hogy szezon vége. Azt gondoltam sokkal nehezebb lesz most munkát kapnom, de tévedtem. A pályáztatásom első napján már megjött az az állásajánlat, amire vártam! Telefonos interjút követően a szerződésemet is megküldték, amit aláírva vissza is küldtem. Elfogadtam az állást Svájcban. Gondoltam, ha most nem jövök ki talán később már nem tettem volna meg. Mindenki mondta, hogy Svájc más, elsősorban az anyagi vonzata miatt, másrészt az emberek miatt.
4. napja vagyok itt és állíthatom, hogy nagyon jó helyem van. Szobalány vagyok, de a munkám nagy része felszolgálásból áll az étteremben. A főnököm minden nap megköszöni este a munkámat és minden reggel megkérdezi, hogy aludtam és nap közben megkérdezi, hogy vagyok! Hihetetlennek hangzik, igaz? Pedig így van. A munkatársam is mindenben segít nekem, ezek a dolgok nagyon furcsának tűnnek. Ausztriában a munkámat soha nem köszönték meg és nagyon keményen kellett dolgozni, amit teszek hozzá, itt is kell!!!
Napi 8-10 órát dolgozom. Nehézségeim csak a felszolgálásnál akadtak, mert akcentussal beszélnek, de úgy érzem a saját nyelvi tudásom is nagyban fejlődik. A szobámról ne is beszéljünk, hotelben lakom és mindennel felszerelt: LCD Tv, francia ágy stb.
Minden elhatározás kérdése. Én a lehetőségeimet MINDEN ESETBEN a KARRIER TRAINERNEK KÖSZÖNHETEM. A MUNKÁJUKNAK , AMIT AZOKÉRT AZ EMBEREKÉRT TESZNEK , AKIK SIKERESEN SZERETNÉNEK KÜLFÖLDÖN DOLGOZNI! Persze az alapszintű német nyelvtudás nélkülözhetetlen!!! Szeretném, ha ezzel a köszönőlevéllel másnak is erőt adnék, hogy ne adjátok fel, ha munkát szeretnétek vállalni külföldön. Én csak a Karrier Trainer segítségével ajánlom. Nem kell heteket, hónapokat várni és nem egy, hanem általában több munkahely közül is válogathattok! Mindenkinek további sikeres külföldi munkavállalást kívánok.

 

Simon Kitti

 

Levelező felület

 A képvágáson Kitti ajánlatai láthatók. Az alsó képen a munkaadó megerősítő válasza….