Kothenczné Ani

Szobalány

Kiss András

Konyhasegéd

 

Üdvözlünk Mindenkit!


Örömmel jelentkezünk Párommal ismét Ausztriából, Hochsöldenből, ahol 2013. november 28-án kezdtük meg a szezonmunkánkat.
Igazán szerencsés embereknek mondhatjuk magunkat, hiszen a nyári szezon után, – lásd korábbi beszámolónkat- immár a téli szezonban is párban dolgozhatunk.
Köztudott, hogy páros állást találni jóval nehezebb feladat, de nem lehetetlen.
Itt szeretnénk ismét megköszönni a Karrier Trainer csapatnak, Attilának és Zoltánnak, hogy a profin összeállított pályázati anyagunkkal megint elértük a célunkat.
A munkakörünk jelenleg is ugyanaz, mint korábban: én szobalány vagyok, párom pedig mosogató-konyhai kisegítő.
A Hotelunk 60 szobás, 4 csillagos, nagyon szép, igényes, a pincétől a padlásig rend mindenhol. A Főnökasszony szigorú, de egyben nagyon jó fej. A szállásunk kifogástalan, (szoba +fürdőszoba) a személyzet étele nagyon finom.
Immár két hete, hogy itt vagyunk.

 

Sikerült hamar beilleszkednünk, megismerni a kollégákat, a munkaterületet, és felvenni az itteni munkatempót.Nagyon jók a munkafeltételek, minden adott, hogy jól és szépen dolgozzunk. Mi mindent megteszünk, hogy elégedettek legyenek a munkánkkal. Eddig csak dicséretet kaptunk.

 

Heti egy szabadnapunk van, ilyenkor kirándulunk, sétálunk, felfedezzük a környéket. Lenyűgözően szép Tirol (is). (képet majd mellékelek)
Közeleg az év vége. Nekünk már a negyedik Karácsonyunk lesz, amit Ausztriában munkával töltünk.
Aki szintén külföldi munkában gondolkodik, annak jó szívvel ajánljuk a Karrier Trainer Céget!
Zoltán és Attila profi és lelkiismeretes munkájáért nagyon hálásak vagyunk.

 

Köszönjük, hogy ismét segítségünkre voltak az ausztriai sikeres munkakeresésben és mindenben számíthattunk és most is számíthatunk rájuk.
Minden kedves Érdeklődőnek hasonló sikeres álláskeresést, kitartást és sok sikert kívánunk.

Hochsölden, 2013. december 11.

Üdvözlettel: Kothenczné Ani és Kiss András

Pár kép a munkahelyünkről és a környékről:

 

Levelező felület

A Képvágásokon Ani és András levelező felülete az ajánlatokkal, valamint az elfogadott munkahely megerősítő válaszlevele látható!