Schiffer Rózsa

Szobalány

59 Éves

Kedves Álláskeresők !

 

Az én történetem is nagy hasonlóságot mutat a többi külföldön munkát kereső vagy már dolgozó sorstársaiméval. Az egyéni próbálkozásom, hogy külföldön állást találjak, sajnos sikertelen volt. Egy kedves ismerősöm ajánlotta nekem a Karrier Trainer-től Attilát és Zoltánt, akik rövid időn belül segítettek neki a külföldi munkavállalásban.
Július 20-án én is felvettem a kapcsolatot az irodával és egy hét múlva már el is indult a pályázatom, Svájcba majd Németországba és Dél Tirolba, később Ausztriába. Mindegyik országból több ajánlat is érkezett, Svájcból már a téli, Németországból és Ausztriából pedig még a nyári szezonra ajánlottak munkát. Egy sikertelen németországi próbálkozás után, Ausztriában elfogadtam egy éves állást, ami jó döntésnek bizonyult. Álmomban sem gondoltam, hogy nekem egyszer ilyen szerencsém lesz.

 

A pályáztatás során nagyon sok segítséget és támogatást kaptam Zoltántól és Attilától. A hét minden napján a rendelkezésemre álltak és az eddig megszerzett tapasztalataikat felhasználva segítettek a beérkezett állásajánlatoknál.
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Karrier Trainer két kedves és felkészült munkatársát a külföldi munkavállaláshoz.
Ezúton is hálásan köszönöm a fáradozásukat és mindkettőjüknek további sok sikert kívánok az élet minden területén.

 

Schiffer Rózsa

 

Levelező felület

  Képvágás Rózsa levelezéséből !