Kovács Dorottya

Szobalány

Horváth Martin

Szakács

 

 

Tisztelt Karrier Trainer!

 

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni az önök kiváló munkáját a sikeres álláskeresésünkhöz. Horváth Martinnak (22) és Kovács Dorottyának (22) hívnak bennünket. Korábban már dolgoztunk külföldön, jómagam Hamburgban majd ezt követően a párommal Ausztriában, mint szakács és mint szobalány. Először egy kedves régi némettanáromtól halottam a Karrier Trénerről, így fel is kerestük őket, majd egy részletes tájékoztatás után el is döntöttük, hogy szeretnénk a Páros Csomag ajánlatot igénybe venni.

 

A Részletek alapos átbeszélése után útnak is indult a pályázati anyagunk Svájcba, Dél-Tirolba, illetve Ausztriába Április 7.-én. Az első napon sajnos semmi konkrét válasz nem érkezett így egy kicsit megtorpant a lelkesedésünk, de az azt következő napokban már több ajánlatot kaptunk, mint külön, mint pedig párban, így gyakorlatilag csak azt kellet eldöntenünk melyik szimpatikus nekünk, és hova mennénk szívesen. Zoltán és Attila végig nyomon követte a levelezésünket a Munkaadókkal, segítettek megválaszolni az email -eket, illetve mindenre felhívták figyelmünket a feltételekkel kapcsolatban.

 

Szinte bármelyik napszakban készséggel álltak a rendelkezésünkre. Április 9.-én az esti órákban érkezett egy nagyon jó ajánlat Ausztriából, pontosan Steinach Am Brenner-ből. Nagyon jónak ígérkezett, mert a tájékoztatásban éves állás, páros ajánlat (Mint szakács, és mint Szobalány – Konyhai kisegítő), és Saját lakás is szerepelt. Mivel a szálloda egész évben üzemel, így azonnali kezdéssel küldték az ajánlatot számunkra, és rá egy órára már fel is vettük a kapcsolatot telefonon. Április 12.-én el is indultunk közös Ausztriai munkahelyünkre.

 

Délutáni órákban érkeztünk meg. Már vártak minket, és azonnal el tudtuk foglalni a lakásunkat, amely egy teljesen felszerelt, komfortos apartman volt. Az első munkanapunk vasárnappal indult és a szerződés alá írásával zárult. Minden nagyon korrekt és egyszerű volt. Személyzet rendkívül megértő és segítőkész, így ha valamit nem értünk, azt megpróbálják többször lassabban és egyszerűen elmagyarázni számunkra. A Szerződésünk szerint tehát éves állásban vagyunk itt, Évi 5 hét fizetett szabadsággal, heti 5 napos munkahéttel (40óra), illetve 13. 14. havi fizetéssel egyetemben.

 

Ha plusz óráink vannak vagy plusz napok, azt vagy szabad nappal, vagy fizetve kompenzálják számunkra. Továbbá a főnökséggel megbeszéltük, hogy természetesen lehet egyszerre szabad napunk, illetve ha szeretnénk haza utazni Magyarországra több napra, az is megoldható. Nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan munkába tudunk állni, így még egyszer köszönjük a Karrier Tréner csapatának a rengeteg segítséget! Ha a későbbiekben is szükségünk lesz hasonló szolgáltatásra, csak a Karrier Trénerhez fogunk fordulni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és fogjuk is!

 

Minden álláskeresőnek sok szerencsét kívánunk, és a Karrier Trénernek pedig további sikeres munkát!

Üdvözlettel.: Dorottya és Martin

 

Levelező felület

Az alábbi képkivágásokon Dorottya és Martin levelező felülete látható a munkaajánlattal, amit elfogadtak,  valamint egy skype-os üzenetváltás, amiben jelezték csapatunknak sikeres kiérkezésüket, fogadtatásukat és első benyomásukat az új munkahelyről !

 

f