Gazdag Éva

Szobalány

48 Éves

 

 

Kedves külföldi munkát keresők!

 

A Karrier Trainer-t, Zoltánt és Attilát, munkájukat, megbízhatóságukat már ismertem, mivel a tavalyi évben sikeresen pályáztunk egy téli szezonális állásra Ausztriába. Ott dolgoztam 4 hónapig. Attilát és Zoltánt onnan is mindig el tudtam érni, minden kérdésemre türelmesen válaszoltak, minden gondom megoldásában segítséget nyújtottak.

 

Mivel közeledett a szezon vége, számomra egyértelmű volt, hogy csakis őket keresem meg, hogy segítségükkel új munkát találjak.Megbeszéltük hova szeretnék menni, milyen csomagot kell hozzá választanom, kicsit módosítottak a pályázati anyagomon, kibővítve egy osztrák referenciával. Március közepén indult a pályáztatásom, s szinte 24 órán belül több állásajánlat is érkezett. Ebből egy németországi éves állás.

 

Attila és Zoltán segítségével minden munkáltató által írt levelet pontosítottunk a munkával kapcsolatban, ami számomra nagy segítség volt. Még azon a héten megkaptam a munkaszerződésemet. Így úgy tudtam hazajönni, pár hetet pihenni, hogy már volt állásom! Ez a Karrier Trainer lelkiismeretes, professzionális munkájának köszönhető. Ez nélkülük nem sikerült volna! Most már Németországban dolgozom, és a kezdeti nehézségek megoldásában még mindig segítséget nyújtanak.

 

Összegezve: Mindenkinek ajánlom a céget! Aki külföldi munkát szeretne, keresse a Karrier Trainer-t, nem fog csalódni! Nekem már másodszorra sikerült álláshoz jutni segítségükkel.

 

Nagyon köszönöm eddigi munkájukat!!

Üdvözlettel

Gazdag Éva

 

 

Levelező felület

A képvágáson Éva elfogadott munkaajánlata látható!