Molnár Karina

Szobalány

23 Éves

 

 

Kedves Karrier Trainer, Kedves Külföldi Munkakeresők!


Engedjétek meg hogy bemutatkozzam, Molnár Karinának hívnak. Ezennel szeretném megköszönni a Karrier Trainer csapatának munkáját, valamint pár mondatban leírnám sikeres pályázatom részleteit.

 

Egy ismerősömtől hallottam a cégről, akinek szintén rajtuk keresztül sikerült munkát találni külföldön. Már az első kapcsolatfelvétel után nagyon szimpatikus volt a cég hozzáállása.

 

Felmérték a nyelvtudásom, átbeszéltük, hogy melyik munkakörök és régiók jöhetnek számításba. Nagyon tetszett, hogy nem csak a jó dolgokat említették, hanem átbeszéltük a külföldi munkavállalás esetleges negatívumait is. Átbeszéltük továbbá a szakmai dolgokat, ami nagyon hasznos volt. Idáig szobalányként dolgoztam, de a célom az hogy a jövőben mint felszolgáló is ki szeretném próbálni magam.

 

Mint kiderült, ehhez még úgy nyelvileg, mint szakmailag fejlesztenem kell magam. Csomagrendelés után elkészült a pályázati anyagom, amit átbeszélés után elfogadtam. 2014 május 15-én indult a pályázatom. Első körben csak Svájcba küldtük a pályázatomat, mivel a jobb anyagi feltételek miatt inkább ott szerettem volna elhelyezkedni. Úgy beszéltük meg, hogy ha esetleg Svájcból nem kapok megfelelő ajánlatot, akkor a maradék adatbázis megy majd Ausztriába…

 

Erre mint utóbb kiderült nem volt szükség, mivel több mint 20 munkaajánlatom érkezett Svájcból. Egy szezont dolgoztam már Ausztriában, így kijelenthetem, hogy az ajánlatok 90 %-a jobb feltételeket ajánlott mint, amit nekem idáig Ausztriában ajánlottak. Már az első napon megérkezett az a munkaajánlat, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. A fiúkkal való egyeztetés után lekérdeztük a pontos feltételeket, amikre korrekten megkaptuk a válaszokat. A pályázat másnapján, 16-án elfogadtam ezt az ajánlatot, amire megkaptam a munkaadó hivatalos megerősítését.

 

Nagyon örülök ennek a munkahelynek, mivel itt a szobalánykodás mellett néha a felszolgálásba is be kell majd segíteni, ami nagyon jól fog jönni a további céljaim eléréséhez. Június 4-én állok munkába, remélem jól választottam és minden rendben lesz. Maradt még nem felhasznált adatbázisom így ha valami mégis balul sülne el, még mindig igénybe tudom venni a pályázatom ingyenes újraindítását. Remélem nem lesz rá szükség…..
Még egyszer csak köszönni tudok minden segítséget és csak ajánlani tudom a céget mindenkinek…

 

Szép napot nektek !
Molnár Karina

 

 

Levelező felület

A képvágásokon pár részlet látható Karina levelezéséből…