Neumark Tünde
Szobalány
Neumark Stefánia
Szobalány
Neumark Tamás
Konyhai kisegítő – Mosogató

 

Sziasztok!

 
Neumark Csalad
Rendhagyó történetet szeretnék elmondani minden kedves álláskeresőnek.
Most dolgoztam negyedik alkalommal a Karrier Trainerrel. Most bíztam meg őket negyedszerre, hogy pályáztassanak külföldi hotelmunkára. Az első három alkalommal (kétszer Bajorország, egyszer Dél-Tirol) elég gyorsan ajánlatot kaptam és utazhattam, de a mostani pályázat egészen más volt.
Eddig egyedül voltam kint, nagyon hiányzott a családom. Fél év elteltével többnyire hazatértem. Tudtam, hogy létezik páros csomag is, de én a feleségem mellett a lányomat is vinni akartam mindenképpen. Hármas csomag pedig nincs. Mit tegyek? Beszéltem Attilával és Zolival.
Ebben nekik sem volt tapasztalatuk, de én szerettem volna belevágni és megállapodtunk.
Ismét szenzációsra sikerült a motivációs levél, az elkészült pályázati anyag bemutatása után közvetlenül karácsony előtt indult a pályáztatás. Az első nap munkaajánlat érkezett mindhármunknak, méghozzá 5 csillagos helyről, úgy hogy csak nekem volt külföldi munkatapasztalatom. Ezt az ajánlatot el is fogadtuk, de folyamatosan kaptuk a többi megkeresést is. Annyi ajánlat érkezett, amennyit egyedül még soha nem kaptam, pedig akkor sem volt okom panaszra. Az elsők vagyunk a cég történetében, akik hárman egyszerre, egy pályáztatással kijutottak és külföldi munkahelyet szereztek. Szeretettel és maximális bizalommal ajánlom minden álláskeresőnek a Karrier Trainert!
 
Profizmus és Korrektség! Ez a két tulajdonság, amivel leginkább jellemezni tudom Őket.
 
Most Újév napján utazom harmadmagammal Németországba. Ilyen örömmel és boldogan még soha nem mentem ki.
 
További sok sikert kívánok Zolinak, Attilának és természetesen Nektek is, akik ezután szeretnétek kijutni külföldi szállodákba dolgozni!
 
Neumark Tamás
 

Részlet Neumark Tamás levelezéséből ...

 
Neumark Levelezes