Tarnócai Franciska

SPA Recepciós, Masszőr

2018 Január

 

Üdv minden kedves érdeklődőnek!
 Tarnocai_Franciska_Foto_2018_01
Engedjétek meg, hogy leírjam ismételten a kis történetemet. A Karrier Trainer szolgáltatásait, már másodjára veszem igénybe. Először párommal kerestük fel őket még 2016 júliusában. Már az első alkalommal is nagyon szimpatikus volt Attila és Zoltán hozzáállása, mindenről őszintén és becsületesen tájékoztattak. Semmi apróbetűs rész, mindent részletesen elmondtak amit a rendszerről és a külföldi életről/lehetőségekről tudni lehet vagy érdemes. Éppen ezért választottam őket másodjára is, hiszen tudtam, ismét jó kezekben leszek és a pályáztatásom ismét sikeres lesz. Ezalkalommal is minden a megszokott módon történt. Először sor került egy Skype-os beszélgetésre, ahol elmondtam az elképzeléseimet, mi a cél stb. Ezután összegyűjtöttem a szükséges dokumentumokat, feltöltöttem a Karrier Trainer oldalán létrehozott saját felületemre, majd vártam amíg elkészül a pályázati anyagom. Miután ez elkészült, egy újabb Skype beszélgetés vette kezdetét, itt már a pályázati anyagot néztük át. Ilyenkor van még lehetőség, hogy kiegészítsem, módosítsam kicsit az önéletrajzomat vagy a bemutatkozó kis levelemet. Erre azonban nem volt nagy szükség, hiszen Attila és Zoltán nagyon gondosan összeállítja a pályázati anyagot, annak érdekében, hogy a pályáztatás sikerrel járjon.
 
Az én pályázati anyagom 2018.01.08-án indult útjára és mint korábban, most is remekül működött. Jöttek a telefonok, a rengeteg e-mail amikben már munkaajánlat is volt. Ezek közül választottam ki a számomra legjobb munkát, ahol január 22-én már kezdek is mint Spa recepciós, ahol alkalom adtán masszőrként is kisegítek majd.
 
Mindenkit buzdítok tehát arra, hogy amennyiben külföldön szeretnének munkát találni, de még nem tudják kihez is forduljanak, bátran vegyék fel a kapcsolatot a Karrier Trainer csapatával! Bizton állíthatom, hogy a siker garantált, melyet már számos -és ezt fontos kiemelni- VALÓS sikertörténet is igazol!

 
Tarnócai Franciska
 
 

Részlet Franciska levelezéséből ...

 
Tarnocai_Franciska_Levelezes_2018_januar

f