Orsós Katalin
Szobalány
Orsós Erika
Felszolgáló
2016 Január

 
Sziasztok !!!!
 
Orsós Katalin Felszolgáló_Orsós Erika Szobalány

Szeretnék bemutatkozni. Orsós Katalin vagyok, testvérem Orsós Erika!!
Egy évvel ezelőtt döntöttünk úgy hogy munkát szeretnénk és fogunk is vállalni külföldön. Zoli és Attila kitartó munkája többek között abban is megmutatkozott, hogy hosszas hezitálás, az otthoni dolgaink miatt elcsúsztunk az idővel, ők mégis kitartottak mellettünk, idén végleg elhatároztuk magunkat és neki vágtunk!!
A pályáztatásunk elkezdése után egy órával éves állás kaptunk, amit telefonon meg is beszéltünk a hotel tulajdonosával! Ezt azért írom, hogy aki olvassa, megbizonyosodhasson arról, hogy ez nem átverés! Ennél a hotelnél dolgozunk a mai napig! A szezon januárban már javában tartott mikor mi megpályáztuk az állást! Hittünk, Bíztunk és Reménykedtünk a Legjobbakban és a Legjobbat várva. Sikerült!!! Aznap már a munkaszerződés papírjait vártuk, rá két napra már munkába is álltunk!!
Bíztató jelleggel írom ezt azoknak, akik még soha nem dolgoztak külföldön vendéglátásban, (mint ahogy mi sem) hogy senki ne adja fel.. és bátran hozzá kell fogni a dolgokhoz, mert ha nem próbáljuk meg, ill. ha meg sem próbáljuk, esélyt sem adunk magunknak!!!!
És ez az igazi kudarc!!! Tíz évig dolgoztunk Magyarországon kereskedelemben!
Kellett az, hogy a Karrier Trainer csapata Bíztasson minket!!!
El kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam, és bátran ajánlom Őket mindenkinek!!!!!
Voltak kétségeim afelől, hogy ez vajon tényleg átültethető-e majd a gyakorlatba?! És igen!!!!
Rengetege tanáccsal, tippel, ötlettel segítették azt, hogy előre juthassunk!!!
A Türelmük végtelen..
Természetesen ez nem áll meg itt, hisz az igazi mély víz az ott van, ahol dolgozunk!!!
Itt kell mindent bele adni! De ez már rajtad, rajtam, Rajtunk Múlik!!!!
Pozitív értelemben sokat változtat egy emberen véleményem szerint a külföldi munka!! Formálja az embert, mentálisan sokan fejlődik!
Én ill. Mi nagyon örülünk, hogy Attiláékat megismerhettük és hogy az ő segítségükkel juthattunk el idáig!!!! Igen, biztosan sokan ezt olvasva azt mondják, hogy… De hisz Külföldön annyi munka van… pillanatok alatt találsz.. ez igaz részben)
De ! Azok , akik nem a véletlenre szeretnék bízni a sorsukat.. és ezt még megfűszerezik azzal, hogy adnak hozzá egy jó nagy adag kitartást, türelmet, alázatot, elszántságot és a Karrier Trainert… ez az igazi siker kulcsa!!!!
 
Mindenkinek üzenem, hogy Tessék Megpróbálni és Nem feladni!!!!
Bátran keressétek Attiláékat !!!!

 
Katica !!!

Részlet Katalin és Erika levelezéséből ...

Orsós Katalin Felszolgáló_Orsós Erika Szobalány Levelezés