Pircs Zsuzsanna

Szobalány

Győri Attila

Felszolgáló

 

Sziasztok!

 

Először is szeretnénk megköszönni a lelkiismeretes és korrekt munkát Attilának és Zoltánnak, amely hozzásegített minket a külföldi munkavállaláshoz!
Hosszas keresgélés után találtunk rá az interneten a Karrier Trainer-re áprilisban.

 

Mivel minél hamarabb szerettünk volna külföldön elhelyezkedni (elsősorban Németországban), és volt is némi kinti tapasztalatunk gyorsan felvettük velük a kapcsolatot Skype-on. Átbeszéltük az eddigi munka tapasztalatainkat és felvázoltuk terveinket.

 

Zoltán és Attila az első perctől kezdve nagyon pozitívak és segítőkészek voltak. Minden kérdésünkre részletesen válaszoltak és elmondták milyen esélyeink vannak. Ezután úgy döntöttünk, hogy megrendeljük a „Páros-csomagot”. Átküldtük az önéletrajzainkat és az egyéb szükséges iratokat, ők átnézték, megírták pályázati anyagunkat, majd miután azt mi is elfogadtuk, elindították a pályáztatásunkat.
Már az első napon meglepően sok válasz érkezett e-mailben, sőt folyamatosan jöttek telefonhívások is. Pár nap elteltével két konkrét németországi páros állásajánlat közül kellett választanunk. Megnehezítette a helyzetet, hogy mindkettőt hasonlóan szimpatikusnak találtuk. Attila és Zoli a döntéshozatalban is segített, többek között hasznos tanácsokkal láttak el minket. Végül azt a lehetőséget fogadtuk el ahol magasabb fizetést ajánlottak.

 

Május hetedikén kezdünk dolgozni egy kis szállodában, mint szobalány és felszolgáló.Izgatottan várjuk, hogy milyen lesz odakint. Még egyszer köszönjük a Karrier Trainer munkáját, hogy bármikor rendelkezésünkre álltak, és hogy támogatásukkal ilyen gyorsan megtaláltuk az elképzeléseinknek megfelelő külföldi munkalehetőséget.

 

 

Pircs Zsuzsanna és Győri Attila

 

Levelező felület

Részet Zsuzsanna és Attila levelezéséből !

a nagyításhoz kattints a képre…
 Pircs Zsuzsanna Szobalány Győri Attila Felszolgáló