Szépics Zsófia
Szobalány
Bátor Barnabás
Házmester

 

Sziasztok!

Fiatal párként mi is úgy gondoltuk szeretnénk külföldön dolgozni. Kezdő külföldi álláskeresőként, voltak kétségeink, hogy hogyan és milyen munkát fogunk találni…. Ekkor ismerkedtünk meg a Karrier Trainer csapatával: Attilával és Zoltánnal, akiknek segítsége által most már nekünk is van állásunk. Miután túl voltunk az ismerkedésen, a nyelvtudás felmérésen, majd ezt követően a kötelező formalitásokon:(tájékoztatás, csomagválasztás, pályázati anyag összeállítása), elindult a pályáztatás. Néhány napon belül jobbnál-jobb ajánlatok közül választhattuk ki számunkra a legideálisabbat.

Sikerünk, a csapat folyamatos közreműködésével valósulhatott meg: Attila és Zoltán a legjobb szakértelemmel, tudással segítettek bennünket. Tanácsokkal, észérvekkel, hasznos információkkal szolgáltak, melyek a döntés meghozatalához vezettek. Kitartó türelem,kedvesség, barátias bánásmód részesei lehettünk a közös munka folyamán.

Ezúton szeretnénk megköszönni a munkájukat. Ha a jövőben ismét állást keresnénk külföldön, ezt csakis Velük tennénk meg!

Köszönettel: Zsófia és Barnabás
Sziasztok!

Levelező felület

Részlet Zsófia és Barnabás levelezéséből…

Nagyításhoz katt a képre….