Varga András

Konyhai Kisegítő

2018 Március

 

Üdv. kedves munkakeresők, pályázók!
 Varga_Andras_Foto
Szeretném megköszöni a segítséget a Karrier Trainer-nek, Attilának és Zoltánnak, hogy lehetőségem nyílt igénybe venni az általuk felkínált lehetőségeket, szolgáltatásokat és szeretném megosztani ismeretségünk történetét a leendő Ügyfeleikkel.

2015-ben egy ismerős, pontosabban egy családtagom ajánlotta őket. Amit szeretnék neki megköszönni, az az, hogy általa megismerhettem ezt a hatékony csapatot. Akkor volt állásom külföldön, de nagyon gondolkodtam egy váltásban, így ekkor igénybe is vettem a lehetőséget.
 
2015-ben el is indítottunk egy pályáztatást. Ajánlatok jöttek sokfelől, ám ekkor igazából én éves állásban gondolkodtam és a szezonmunka lehetőségében nem igazán, bár a körülöttünk lévő országok java ezt tudja leginkább biztosítani. Jött is egy éves állás, amit eléggé el kellett húzni a kommunikáció és a próbamunka miatt, így sajnos lemaradtam az egy időben érkező további jó ajánlatokról, amik szezonmunkát ajánlottak, bár ezt akkor se és most se bántam. Viszont a próbamunka alatt derültek ki olyan dolgok, amiket a beszélgetésben nem tálaltak, így érthető is volt a próbamunka kérése. Ezt a munkaajánlatot elvetettem.
 
Számomra viszont itt már megmutatkozott a Karrier Trainer embersége, mert beszélgetésünk alapján ők úgy érezték, hogy picit csalódott vagyok az éves munkaajánlat elvesztése miatt és felajánlottak egy alternatívát, kárpótlásként számomra. A plusz lehetőséggel nem éltem, mert úgy gondoltam, hogy maradok továbbra is a jelenlegi helyemen.

Az idő telt, múlt és úgy éreztem eljött számomra az idő, hogy szeretnék munkát és országot váltani. Lehetőségem volt, akihez fordulhattam volna. Így merült fel bennem újra az ötlet, hogy ismét igénybe vegyem a segítségüket. Most kimondottan szezonmunkát szeretnék találni és Ők elsőre is megmutatták nekem, hogy számukra is az a fontos, akivel foglalkoznak, valamint az, hogy Ő elérje azt lehetőséget, amire vágyik.
 
Így újra felvettük a kapcsolatot és átbeszéltünk mindent. Nagyon jól esett, hogy emlékeztek rám, az első pályáztatásom történetére, ami számomra nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna. Mégis elmondhatom, hogy részükről minden segítséget megkaptam, de engem akkor csak egy adott ország és egy adott munkalehetőség érdekelt, viszont most sokkal tágabb körben gondolkodtam és egészen más paraméterekkel.
 
Nagyon nagy örömmel vettem, hogy nekem volt sok magán jellegű kérésem, amihez a legemberibben álltak hozzá és próbáltak mindenben segíteni, hogy számomra jó legyen. Ezért külön köszönetet szeretnék mondani részükre.

A pályáztatásomat sokban nehezítette magánügyem és folyó munkaviszonyom, amiben ismét csak tanácsokkal láttak el és próbáltak alkalmazkodni, hogy számomra a lehető legjobb legyen és hála nekik, munkából munkába állhatok, nap kiesés nélkül.
 
A pályázatom elindítását követő 2 órán belül meg is volt az új szerződés egy másik országban. Jelenleg egy kis izgalommal várom a kezdés lehetőségét, mert minden új kezdet picit nehéz, de ettől függetlenül a csapat biztosított, bármi lesz, rájuk számíthatok. Így átbeszéltük jelenleg befutott szerződésem minden részletét és további lehetőségeim, ha a dolgok nem a számomra elvárt fordulatot hoznák. Ez megint egy nagy piros pont, hogy az embernek megnyugvást adnak és nem, mint a mai világ, ahogy kezeli az embereket, hogy kész és kezet mos.
 
Szeretném így kis levelem végén megköszöni, hogy minden idejük, energiájuk, figyelmük, türelmük, tudásuk és tippjeik legjavát adták számomra.
 

Varga András
 
 

Részlet András levelezéséből ...

 
Varga_Andras_Levelezes_2018_Marcius

f