Csepi Győző

Konyhai Kisegítő

Mosogató

Sziasztok!

 

Az alábbi pár sorban szeretném Nektek bemutatni álláskeresésem rövid, de hihetetlen történetét. Csepi Győzőnek hívnak, 25 éves, felvidéki szlovák állampolgár vagyok.
Sajnos eddigi életemben nem sok jó dolog történt velem, de remélem, hogy hamarosan minden megváltozik.
Korábbi munkakereséseim sok csalódást okoztak számomra, de a reményt nem adtam fel, így kerültem a Karrier Trainer nevű céghez.

 

Őket véletlen beszélgetés során szomszédom, ismerősöm ajánlotta, elmondta, hogy maximálisan megbízhatok bennük. Átnéztem honlapjukat, majd az első Skype-os kapcsolat felvételi beszélgetés után a Cég egyik tulajdonosával személyesen is tudtam találkozni. A beszélgetés alatt meggyőződtem, hogy munkájukat felelősségteljesen, komolyan végzik. Sok mindenről beszélgettünk, de a gyors állás lehetőséget még ekkor is kétkedve fogadtam. Nyelvtudásommal nem volt probléma, mert több évet tanultam a Német nyelvet, de elmondták, hogy legyek magabiztosabb.

 

Gondolkodás után pályázati csomagot rendeltem, felkészítettek a pályázat menetére, ill. az esetlegesen érkező telefonhívásokra is. Pályázatomat 11.06.-án szerdán indítottuk, csütörtökön és pénteken sok válaszlevelet, köztük több ajánlatot kaptam. Telefonon is hívtak, de ekkor még nem született megegyezés. A hétfői napon ismét jöttek a válaszlevelek, de a konkrét munkaajánlat telefonon érkezett. Mosogatói, kisegítő munkakörre kaptam lehetőséget, melyet elfogadtam és kértem az E-mail-ben történő megerősítését. A levél este 11.11.-én 19.17.-kor megérkezett, így csütörtökön vonattal utazom munkahelyemre.
Éves állást kaptam, biztosítják számomra a szállást és az ellátást is. Remélem, hogy a próbaidő alatt elégedettek lesznek velem, így állásom hosszú távú lesz, most már Minden rajtam múlik.
A Karrier Trainer hozzáállását, segítségét nagyon-nagyon köszönöm, ezután nyugodtan ajánlom Őket Mindenkinek!!

Sok sikert, sok Ügyfelet kívánok a Cégnek, a munkakeresőknek pedig hasonlóan gyors munkaajánlatot!

 

 

Levelező felület

 

Győzőnek a rövid pályázati ideje alatt 246 válaszlevele érkezett. A képvágáson válaszleveleinek egy része, valamint az elfogadott munkahely megerősítő válaszlevele látható.