Horváth Szabolcs

Konyhai kisegítő

Hirt Hajnalka

Szobalány

Grüß Gott!

 

 

Ismét köszönetemet szeretném kifejezni a Karrier Trainernek!Nekem már második alkalommal segítettek megfelelő állást találni Ausztriában!Ezúttal sokkal nehezebbnek ígérkezett a feladat,hiszen a párommal közösen,egy helyre szerettünk volna elhelyezkedni.Miután Attilával és Zoltánnal sokadszorra átbeszéltük a lehetőségeket,okt. 28-án elindítottuk a pályázatot.

 

Kaptunk külön ajánlatokat is,de 30-án reggel befutott az az ajánlat,ami mindkettőnk számára a legmegfelelőbbnek tűnt.Panaszra nem lehet okunk hiszen 5 páros ajánlatot is kaptunk.A srácok segítségével a szokásos kérdezz-felelek emailek ,valamint a Google kereső használatával elég jól fel lehet térképezni az ajánlatokat.

 

Volt rá példa hogy hétvégén este fél 10-kor még skype-on egyeztettünk!Egy héttel,és pár email váltással később megjött az üzenet amire vártunk,minket választottak!Pár nap múlva megküldték a szerződésünket is (amiben röviden leírták kinek mi lesz a feladata,bér,munkaidő,szállás,ellátás),amit aláírva visszaküldtünk.
Karrier Trainernek,Attila és Zoltán áldozatos munkájának köszönhetően dec.5-én kezdjük a munkát egy kis tiroli családi hotelben,a párom mint szobalány,én mint konyhai kisegítő.
Remélem minél több álláskereső eljut a Karrier Trainerhez,mert ez a kulcsa hogy mihamarabb munkavállalóvá váljon!!!
Bárkinek bármi kérdése van külföldi hotelmunkával kapcsolatban,bátran forduljon hozzájuk!
Köszönjük a barátságos és nagyon profi hozzáállást.

 

Hirt Hajnalka és Horváth Szabolcs

 

Levelező felület

 

Horváth Szabolcs és Hirt Hajnalka levelező felülete, valamint a választott munkahely megerősítő válasza.